Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb alkalom, ahányszor elélveztetek egy nap alatt? (szex és maszti is ér)
Figyelt kérdés
A nemeteket is ha megírnátok hálás lennék a hasznos válászokért. És esetleg hogy hány éves korotokban volt az a nap.2021. ápr. 8. 17:45
21/37 anonim válasza:
7, amikor a szüzességem elvesztettem, azóta 5 volt a max!
23/37 anonim válasza:
Egy nap 13. Szexxel. Masztival egy nap 6. Utána olyan volt a puncim mint ha rakéta sült volna el benne 🙂
24/37 anonim válasza:
#23-as hány férfivel történt az a 13? Nagy orgia lehetett :)
25/37 anonim válasza:
Magamnak 24 órán belül 8, szexxel 5
N
26/37 anonim válasza:
Olyan büszke voltam magamra mindig ! Eddig a percig, azt hittem, hogy milyen szuper pasi voltam, a fiatalkori 8-10 élvezéssel,órákig tartó szeretkezésekkel.
30/37 anonim válasza:
Szexszel 20 évesen 7 orgazmus volt, du. 3tól éjjel kettőig, az utolsónál gyakorlatilag elájultam.. Aztán vagy 3 évvel később, volt egy egész napos, ráérős szexelgetésben 9, ebben volt dugás, szopás, kézimunka. Masztival nem tudom, mennyi volt a legtöbb, de vagy 2 hete kíváncsi voltam mennyi megy még, korán reggeltől délig ötször csaptam ki. 49/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!