Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít soknak ha egy azon lakásos prostihoz havonta 10-11 alkalommal megye általában 1, ritkán 2 órára? Ilyen mennyiségű látogatás mellett van rá esély, hogy kialakuljon valami?
Általában a legtöbben nem járnak vissza ilyen sűrűn, jól gondolom?
Ezzel az is lehet, hogy én vagyok a leggyakrabban visszatérő vendége, nem?
Szerintem alakulhat ki valamilyen ragaszkodás.
Nálam a rendszeres szex mindig hoz érzelmeket is, de pont ezért nem lennék jó prosti.
Ehhez azt kéne tudni hogy mennyire kedvel téged. Szeret veled lenni? Élvezi a szexet? Meg tudod ezeket állapítani elfogultság nélkül?
A másik meg az hogy miért csinálja ezt a munkát? Szereti vagy inkább csak kényszer?
Mert ha az utóbbi akkor jó eséllyel belemehet ilyen támogatói kapcsolatba és akkor nem kell többet idegennel szexelnie. Viszont ha a pénz jobban számít neki meg élvezi hogy új embereket ismerhet meg akkor nem fogja feladni a milliós bevételét a 2-300ezer Ft-odért (bár azt nem lehet tudni hogy ha van pl stricije az mennyit vesz le belőle. Egy kérdést mindenképp megér, nem valószínű hogy le fog tiltani ha tényleg ilyen sűrűn mész hozzá. Jobb neki is olyannal szexelnie akit már ismer gondolom. A
Keress egy normális lányt!
De gondolom kamu kérdés!
Prosti szerintem nem fog kidobni, ha felajánlod a támogatói kapcsolatot. Legfeljebb nemet mond, mert az a kapcsolat azt jelentené, hogy ő valószínűleg kevesebbet fejhet le rólad úgy, mint jelenleg. Kiröhög, erre van esély, mert ha a havi támogatásod kevesebb lenne, mint amit most otthagysz, akkor azt ő a lehúzására tett próbálkozásnak tekintené.
Arra semmi esély, hogy egy bombanő felhagy a prostiskodással a kedvedért, amivel mindenképp jól keres.
Nyilván vannak olyan lányok, akik összejönnek egy klienssel, kiszállnak az iparból stb.
Elvégre sok lány egy pénzéz elszedő stricivel is együtt tud lenni, valami beteg szerelemféle ragaszkodós kapcsolat van köztük. Ehhez képest egy normális pasi főnyeremény. De unalmas, korántse biztos, hogy te az ő esete vagy. Sok ilyen lány eleve nem tud kispolgári életet élni, belehalna az unalomba. Persze ha milliárdos lennél és nem korlátoznád, az más eset lenne. De ez esélytelen.
Amíg pénzt lát belőled, addig veled lesz. De a jelentősen magasabb keresetéről lemondani nem fog érted. Nem fog havi pár százezerért minden más ügyfélről lemondani.
Összegezve: kicsi az esély rá, hogy ő ebben többet lát, mint pénzkereseti lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!