Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hogyan oldhatnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan oldhatnám meg ezt a kényelmetlen helyzetet? (többi lent)

Figyelt kérdés

A koleszban egyik este a szobatársaim kilopóztak csak én maradtam ott egyedül és azt hallottam hogy kopog valaki. Gondoltam valamelyik hülyegyereknek sikerült lebuknia és mivel az ajtó zárva volt gondoltam az egyik tanár olyan figyelmes hogy kopog (amúgy nem szoktak). Megkérdeztem ki van ott és félhangosan válaszolt "xy vagyok, engedj be beszélnünk kell".

A hangjából már tudtam ki az ezért beengedtem. A csaj volt akit már rég kiszemeltem magamnak. Ezzel semmi probléma nem volt de felmerült a gondolat hogy mégis mi a frászt akar hajnali fél 3-kor. Bejött és mondta hogy üljünk le. Beszélgetés közben kiderült hogy tudott róla hogy a szobatársaim nincsenek itt. Azt mondta azért jött mert tudja hogy régóta pályázok rá és én is tetszem neki és le akar velem feküdni ott akkor este. Gondoltam miért is ne?

Már egy ideje tartott a dolog mikor a tanár a szobatársaimmal együtt benyitott és akkor esett csak le hogy nem zártam be az ajtót. Az egyik szobatársam befutott fogta a telefonját és elkezdte kamerázni ahogy ott fekszek meztelenül lesokkolva rajtam a lánnyal aki meg röhögött. Életem legcikibb perceit végigröhögte. Utána a tanár észbe kapott és kitessékelte a szobatársaimat amíg összeszedjük magunkat.

Másnap több osztálytársamtól is visszahallottam volt aki ferdén nézett rám volt aki gratulált de nem akarom ezt hallgatni az elkövetkező 2 évben mindenkitől.

2016. aug. 31. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó nagy f*aszkalapok.
2016. aug. 31. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek 1-2 hétig tartanak. Ne ezen agyalj, hanem a csajon, hogy hol lehetnétek együtt.

22/L

2016. aug. 31. 00:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden csoda 3 napig tart :)

Egyébként meg csak noobozd le őket simán, mert nem ők kerültek közel a tűzhöz XD

2016. aug. 31. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahhhjjj nyugi csak irigyek... Azoknak sose lesz csaja. Es ne aggodj... kesobb jo lesz visszagondolni rá. Mert attól gondolom élvezted ;D
2016. aug. 31. 00:53
 5/6 anonim válasza:
Én sulit váltanék a helyedbe de valami jó messzire mennék ahol nemismernek
2016. aug. 31. 07:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Még gyakorolj egy kicsit, az író vénád elég fejletlen. Kicsit több fantáziával és normális megfogalmazásban pár év gyakorlás után még lehet, hogy hihető történetet is ki tudsz majd találni ;-)
2016. aug. 31. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!