Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugni akarok de se barátom se senki nem akar megdugni, miért?
Figyelt kérdés
mindig hallom hogy szép vagyok, formás, kedves stb... de senki nem akar dugni, mi ennek az oka?2021. ápr. 7. 23:19
21/25 anonim válasza:
17es, imádtam a Szukkubuszos hozzászólást!😍
Kedves kérdező! Nem lehet, hogy túl megközelíthetetlennek látnak? Egy pasit el tud ijeszteni, ha egy csaj flegma, főleg ha a pasinak kevesebb az önbizalma. Plusz ha valakinek igy mondtad, hogy jo lenne ha megdugna valaki, az is lehet, hogy beparázott. 😀
Szerintem,ha tényleg csaj vagy, elég ide kiírnod ezt a kérdést, aztán a privat dőmpingből kiszórod a kisfiúkat, és az értelmesebb pasikkal, férfiakkal lehet ismerkedni. Aztan meg hatha akad egy jo köztünk, gyk gyepe nepe közt 🙂
22/25 anonim válasza:
19: Az "akar" és a meg is dugja között tudod, mi a különbség?
24/25 anonim válasza:
Travi vagy shemale vagy lehet azért 🤣🤣
25/25 anonim válasza:
Szívesen ismerkednék veled :) Kedves vagyok, jó a humorom ;)
Írj üzit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!