Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig csak a kapcsolat elején izgulok fel?
bárkivel vagyok max 2 hónap után elvesztem az érdeklődésem szexuálisan, nem leszek nedves és folyton fáradt vagyok ha szexre gondolok. Először azt hittem nem a megfelelő emberekkel vagyok de a mostani párom nagyon szeretem és mégis elhagyott a vágy ugyanakkor másokhoz uj emberekhez vonzodom...
csak az ujdonság, a kaland érdekel. mit lehet tenni?
25/L
Ismerős... 23/f
De neha meg a régiekhez is akit épp nem kaphatok meg
hát, lehet a nyitott kapcsolat neked való lenne, esetleg tapogatózz a párodnál, neki mi róla a véleménye. persze csak úgy, hogy ő is kalandozhat.
aztán ki tudja, lehet egyszer találsz egy olyan embert, aki hosszútávon is izgatni fog..
Egyedül túl sok mindent nem tudsz tenni és a párod sem, hacsak nem egy képzett, évek óta praktizáló szexuálpszichológust fogtál ki párnak. Ez un. kötődési zavar, nem tudsz hosszabb távon kötődni, egyfajta megfelelési kényszerből viszed tovább a kapcsolatot egy idő után, de a vágy már alábbhagyott. Ennek a szélsőséges formája a nimfománia, ami nem testi hanem mentális eredetű. Nekik nem 2 havonta, hanem akár naponta van szükségük újabb és újabb kalandokra, hódításokra. A párjukat ugyan szeretik (a maguk módján), de csak az új kalandok tudják beindítani.
Megoldás: szakember, de nem biztos hogy ki tudja piszkálni. Megoldás2: megtanulsz ezzel együtt élni és olyan partnert választasz aki ezt elfogadja és veled együtt éli meg (swingerben, privát partikon sok ilyen párral is találkozom).
Kedves kérdező és második válaszoló.
Ha gondoljátok, nagyon szívesen beszélgetnék veletek erről, mert nekem van valami hasonló problémám, hárman együtt csak ki tudunk találni valami megoldást, mert egyedül még nekem sem sikerült.
Írjatok, ha gondoljátok, aztán keresünk valami közös platformot, aho ltudunk dumálni, eg.: skype
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!