Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a barátnőm le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm le akar feküdni a legjobb barátjával?

Figyelt kérdés
A párom elmondta, hogy vágyat érez a legjobb barátja felett, és nem akar hazudni, le fog vele feküdni. Felajánlotta, hogy esetleg hármasban is csinálhatjuk. Bele merjek menni? Szeretem, és nem tudom emiatt offoljam-e.
2021. ápr. 7. 22:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
Világos hogy megcsináljátok hármasban! Utána ráérsz gondolkodni mi legyen a folytatás.
2021. máj. 15. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Történt valami egy hónap alatt?

Kérlek tájékoztasd a válaszadókat, olvasókat!

2021. máj. 15. 20:36
 23/27 A kérdező kommentje:
Megtörtént többször is, meg bevettünk még egy srácot, miután elfogadtam, hogy másokkal is lefekszik. :) Így jött össze egy négyes is rövid idő alatt, de az már csak hab a tortán. Kár volt izgulni, érdemes kipróbálni!
2021. máj. 17. 01:21
 24/27 anonim ***** válasza:
47%

Gratula. szuper csaj lehet. Annak meg tényleg izgalmas nagyon az ilyen aki imádja ha mások töltögetik a csaját. :D

Én is ilyen voltam. :) csak most nincs hozzá alkalmas csaj. :D

2021. máj. 17. 01:28
 25/27 anonim ***** válasza:
És abban is benne lenne, hogy lányt vegyetek be?
2021. máj. 17. 12:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran van többes és a barátnőd még ugyanúgy kíván?
2021. máj. 17. 16:49
 27/27 anonim ***** válasza:

S amikor ezt mondta, nem volt vita? Nem volt ellentmondás, tiltakozás?

Mersz nem-et mondani neki és komolyra fordítani a szót??

Lehet, hogy azért mondta, mert látja/tudja rólad, hogy nem vagy határozott, nem állsz ki magadért és nincsenek elvek, amik mellett te kiállsz…

Nekem k@rva rossz érzés lenne a tudat, hogy más dugja vagy dugni fogja a csajomat!! Én szoronganék…

DE idáig nem is mennék el, amint ezt mondta én kivertem volna a balhét és utána szakítottam volna vele és keresnék egy normális csajt, aki szeret, tisztel/megbecsül, elismer és odáig van értem!

Ez egy pont olyan határ, amit soha nem szabadna átlépni!!!

Szerintem ne kínozd magad, hagyd ott a pics@ba!!

21F

2021. máj. 18. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!