Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Elítélendő ez nagyon, vagy elfogadható valahol, ha mindkét félnek megfelel? Kifejtem lennebb.
Tehát ha egy férfi felszed egy nem túl szép lányt, azt a fajtát, akire nem buknak a pasik. Az ilyen lányok általában örülnek, ha végre felszedi őket komolyabb kapcsolatra egy normálisabb kinézetű pasi, és ezért hálából engednek mindent szexben pl: nem baj, ha önző a pasi, és nem is foglalkozik a csaj orgazmusával, ha akármilyen vágya van a pasinak, azt teljesíti neki, ha 2 hétig nincs szex, azt is elnézi, csak néha legyen valami, és legyenek kapcsolatban.
Most ez nagyon durvának, és hímsovinisztának tűnik, de én tényleg tudok ilyen közeli példát, egyik legjobb haveromnak ilyen barátnője van (nagydarab, és nem túl szép), de a csaj mindent, de tényleg mindent elnéz a srácnak, talán még azt is elnézné, ha félrelépne. Csak legyen egy komoly kapcsolata. És szexben is mindent megcsinál a csaj, mint a kisangyal.
Míg egy szép, magabiztos lánynak azért vannak elvárásai, ki kell elégíteni, naponta szex, stb, ami teljesen rendben is van. De remélem értitek mire gondolok.
Én elítélendőnek tartom azt, amit a haverom csinál, de tényleg kíváncsi vagyok, mit szóltok ti ehhez, és tudtok e ilyen példát? Mert én pl mindig olyan lányokra buktam, akik nagyon szépek, és persze igényeik is vannak, ami nekem tetszik.
letezo dolog igen. a dagibbak altalaban kompenzalnak eleg rendesen ilyen teren. bar nem ertem miert, egyszer voltam egy dagi csajjal, valami brutal jo punxxija volt.
persze ezt enis elitelem.
"Szerintem egy ember ne azért legyen a párjával,hogy az hálából mindent eltűrjön,hanem mert szereti."
Igen, abszolút igaz, de a kettő nem zárja ki egymást. Haveromék pl több mint 3 éve együtt vannak, és szerintem tényleg szeretik egymást oda-vissza, de a srác kihasználja, hogy ő viszonylag jó pasinak számít, meg minden, a csaj meg szegény örül, hogy van valaki.
4es
Oké, hogy te ezt mondod, de van ilyen. És nagy a csábítás is. Én is voltam olyan helyzetben, hogy olyan csaj, aki nagyon nem tetszett, szó szerint nyomult rám, és tudtomra is adta, hogy bármiben benne lenne. Jobban belegondolva nekem is nagyon kényelmes kapcsolat lenne az, hogy akkor van szex, amikor csak kedvem van, és neki is jó, mert elvégre ő kezdeményezett.
9es
Mondom, alá tudom támasztani a dolgot, nem a haverom az egyetlen példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!