Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti már vertétek ki haverokkal közösen vagy egymásnak a péniszeteket ? Ha igen, hányszor volt ilyen ?
#19: nem mondtam hogy ez rossz vagy szégyellni való lenne. Ezért se értem minek kellett vadul lepontozni. Szimplán meglepődtem az arányokon. De semmi bajom azzal, ha valski ilyesmit csinál vagy csinált.
Az meg h mit gondol a társadalom... nem azért de ki a fsz foglslkozik ilyenekkel?:D kit érdekel mások mit gonolnak, ha én jónak látok valamit akkor megteszem és kész
Gimis kollegiumban volt ra oelda tobbszor is. Szobatarsak sem szegyenloskodtek es volt hogy amikor megjott az egyikuk en vertem de befejeztem es nem zavartattam magam. Forditva is igy volt.
Egyetemi koliban volt hogy egymasnak is vertuk.
20
2 haverommal csinaltam ilyet
Meg 11 evesen indult es azota 2 hetente mindig kivertuk de szigoruan csak a sajatunket
Aztan mire 12ok lettunk abbamaradt majd
Hetedikben ujra joba is lettunk es elkezdtuk ezt a hagyomanyt hogy 2 hetente
Es akkor mar egymásét akar elvezesig de nem Mindig volt
Es egyszer rakerdeztem meg igy erre is kanyarodtunk hogy leszopjam e
Vegul azota 2 hetente egymasnaj es le is szopom
A masi haverral ritkabb es vele is 13-14 evesen
Vele csak egymasnak es persze a jo oteg strandra jarasok egyutt es az olzozoben verni egy kabinban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!