Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elvileg ti annyira nem a "külsőségektől" indultok be. Ezzel együtt: szoktatok (akár barátnőkkel közösen) fantáziálni egyes fiúkról/férfiakról? Ha igen, az mit jelent, mennyire beszéltek róla nyíltan?
Oké, leírom a saját esetemet így a 10-es kommentedre reflektálva.
Tehát, adott esetben megegyezhetünk, hogy milyen jó egy pasi, akit mondjuk nap mint nap (!) látunk a folyosón.
De! Arról sosem beszélünk, hogy miként dugatnánk meg magunkat. Még néha felmerül, hogy "vajon mekkora a farka" vagy "mennyire jó az ágyba", de konkrét aktust nem írunk le egymásnak, nem fogjuk saját vágyainkat fantázia szerűen kiélni egy idegen pasin és ezzel még fel is vágni a baráti társaságban.
A "nevelni a gyerekeiteket" rész azért enyhén degradáló a nők irányába, itt számomra ki is borult a pohár. Nem mondom, hogy ez nem fontos tényező, de egy normális ember nem első randi után gondolkodik ezen, hanem hosszabb távon amikor megismeri a párját, és megtudja miként viszonyul a gyerekekhez.
És adott esetben igen, beszélünk arról, hogy milyen volt az első szex, de nem úgy, hogy "Hát a jani úgy megbaszott, hogy 2 napig lábra se álltam", hanem az olyan dolgok kerülnek terítékre, hogy például miként karolt át, hogy húzott magához, milyen illata volt, mit láttunk a szemébe, miket suttogott, milyen volt a környezet, milyen volt az első intim érintés, milyen nagyon izzott a levegő.
Ettől függetlenül nyilván nem minden nő ilyen. De én és a baráti köröm inkább a romantikusabb részletekre vagyunk kíváncsiak annak ellenére, hogy nem kamaszok vagyunk akik most olvastak valami nyálban tocsogós könyvet.
Azt hiszem ezt leginkább annak tudhatjuk be, hogy míg a szex emléke tud jó lenni, maga az érzés elmúló. Megismételhető, de folyton elmúlik. Míg ha minél többet memorizálsz a könyezetedből (én például az illatok álltal tudok nagyon jól felidézni emlékeket) annál inkább intenzíven tudod felidézni, hogy milyen jó érzés fogott el annak a szituációnak az átéltekor. Még egyszer hangsúlyozom, nem az orgazmus és a szex a legfontosabb ilyenkor, hanem amit nyújtotok. Az intimitás, az érintések, a környezet, az érzelmek vihara.
Én gyakran elképzelem, hogy a 30 évvel idősebb plátói szerelmemmel kapcsolatban vagyok, és együtt neveljük a gyermekét.
Na, róla gyakorta fantáziálgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!