Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már minden a kűlsőségekre alapúl? Egy nő előbb fekszik le pl: egy kőmüvessel, mint egy 2 diplomás férfival?
ezeket csak páldának hozom...ha mondjuk a kőmüves jól néz ki, akkor a nő inkább azzal fekszik le, mint egy átlagon aluli 2 diplomás férfival ?
kort is írjatok
Miért, te le feküdnél egy iszonyat ronda, de kedves okos csajjal? Na ugye...
Mindenkinek számít a külső, ez ilyen sport.
Attól még, hogy kőműves, nem biztos, hogy értéktelenebb, mint egy kétdiplomás.
Egy mérnökhallgató lány.
Éljen egy újabb nőgyűlölő kérdés! Sőt, tovább megyünk, itt már egyesek szerint a munkahelytől függ az intelligencia, valamint a belső értékek is. Mire jó ez? Engem aztán nem érdekel a külseje, se a tanulmányai, se az anyagi helyzete, se a pénisz mérete, sőt a neme meg a kora se. Azzal fekszem le, akibe szerelmes vagyok és pont. (Ne döntse el egyik hozzászóló se helyettem, köszönöm.)
18/L
Teljesen mindegy hogy mit dolgozik, hogy milyen vegzettsege van, mennyit keres, mekkora a farka. A lenyeg hogy szeressem az illetot.
Szamit a kuldo hogy ne szamitana. Ha valakihez nem vonzodok, tolem lehet milliomos is nagy farokkal 8 diplomaval, akkor sem fekudnek le vele.
18/L Egy komuves baratnoje
Én például egy jól kinéző kétdiplomás férfival fekszem le rendszeresen. Nincs kompromisszum! :)
(Lehet lepontozni! :P )
A diplomáshoz hozzámegy, a kőműves meg a szeretője lesz!
Fertőben élünk! Sok gusztustalan nő a pénzre és a kigyúrt testre megy! Most majd hiába támad engem le sok nő az oldalon, akkor is mindenki tudja l, hogy ez igy van! Az álompasi a szemükben egy gazdag jóképű pali. Nem számít ha nem nőként bánik vele vagy csalja, a lényeg a pénz meg a külső!
Szerintem igazi nő kevés van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!