Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem akar kinyalni. Mit tegyek?
Szerintem akkor jobb ha nem is szeretkezik veled, mert gondolom, hogy szeretkeztél is más pasival 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
2021. ápr. 7. 11:52
30, a vega is lehet normál és teljes értékű agyas...
2021. ápr. 7. 11:55
Meg alakulhat úgyis, hogy ilyen szempontból zavar alakul ki ott lent..Nem fekete es fehér a világ ,nem csak igen és nem van ,hanem van olyan is ,hogy LEHET ,MEGLEHET ,KIALAKULHAT EMIATT ,stb ,de ezt veled még 30 hozzaszóláson át sem tudom megértetni ,mert teljesen egysíkú szemellenzős agyad van. Tovább nem reagálok rád ,mert eltér a szint lefelé irányodban.
2021. ápr. 7. 12:00
34/51 A kérdező kommentje:
Kipróbálom azt a módot hogy én sem fogom orálisan kényeztetni hátha észbe kap
De ahogy ismerem ő fog megsértődni.
Ne elégíts ki orálisan, majd amikor értetlenkedik és problémázik, húzd a fejét a combjaid közé
2021. ápr. 7. 12:03
33, azért érdekes hogy te kezdesz személyeskedni. Aztán még te sértődsz meg :D
Látom érveid nincsenek így lehülyézel és közlöd hogy te most aztán nem beszélsz velem. :D
Jó is hogy újra nyit az ovi. Legalább lefoglalnak téged :D
2021. ápr. 7. 12:04
Érveltem ,te meg hajtod a te egyedi saját tapasztalatodat folyamatosan es abból számolsz ,h ahogy neked van 100% ,h másnak is ugy van. Te ettől az allásponttól nem tudsz sehogy elszakadni és nem is létezik masképp számodra ,mert beszűkült vagy. Sértődés nincs részemről mert ,megint melléfogtál ,mert megint magadból indulsz ki és megint akkor biztos az van ahogy neked van. Egyszerűen nem írok tovább veled ,mert egyhelyben toporog az agyad. Az óvodás sztori meg fantasztkisuan nagy volt ,huuu micsoda értékes humor ,vaooo mindenki hatalmasat nevetett biztos..
2021. ápr. 7. 12:24
37, meddig duzzogsz és személyeskedsz még itt hogy nincs igazad? :D
Nézd meg hány % a te válaszaid hasznossága...mindent elmond a szintedről.
2021. ápr. 7. 12:27
Amúgy, szerintem kicsit több tapasztalatom van mint neked. Èletedben nem volt olyan nővel dolgod aki nem eszik húst. Nekem többel is. Van összehasonlítási alapom szerencsére. Szóval nem a levegőbe beszélek veled ellentétben...
2021. ápr. 7. 12:29
kérdező, ne kísérletezz, dobjad ki a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mást nem érdemel meg, az nem kapcsolat, ha te mindent megteszel érte ő meg egy ilyen alapvető dolgot sem hajlandó érted megtenni, egyszer már hozzászóltam a kérdésedhez, de a te hozzászólásaid alapján is csak annyit tudok írni, hogy szabaduljál meg tőle minél hamarabb, mert nem normális az ipse
2021. ápr. 7. 12:37
Kapcsolódó kérdések: