Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
mit, hogy megmutatom a seggem? nem meres kerdese, de az ilyen szintu suttyo prolisag tavol all tolem. ha valaki fizetne erte mondjuk 300 ezret, akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Ha csak a baratom latna, akkor igen😂 amugy is megtortent ez egy szeles napon szoknyaval, persze az veletlenul volt de egy nyugdijas kirandulo csoport vegignezte az egeszet
4/10 anonim válasza:
Én sok csajomat megkértem, hogy nyilvános helyen villantson valamit, mind megtette, úgy, hogy csak én láttam, persze a nyilvános hely miatt volt benne valami izgalmas.
5/10 anonim válasza:
Nyilvános helyen villantani max a pasimnak. De ha egy másik ember is lát, akkor nem.
Felvenni pedig még annyira se.
6/10 anonim válasza:
Igen, páromnak persze, ő pedig általában fotózza-videózza is
7/10 anonim válasza:
Annyira gyűlölöm hogy nem lehet ezeknél a videóknál hangerőt állítani pc-n...
8/10 anonim válasza:
Persze, meg merném, hiszen strandolni is szoktam tangában, de így, ahogy ez a csaj teszi, nagyon közönséges. Szóval merném, csak nem akarom
9/10 anonim válasza:
Ez baromira közönséges, ennél azlrt több tartásom van. Ez nem merés kérdése, hanem intelligencia kérdése, hogy valaki ilyen proli-e vagy se.
10/10 anonim válasza:
Megmernem csak nem latom ertelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!