Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki huszonévesen szűznek lenni? 23/L
Figyelt kérdés
Még csókolózni se csókolóztam, pedig ronda lánynak nem mondanak csak túlzottan visszahúzódó vagyok.2021. ápr. 6. 20:26
11/17 anonim válasza:
41 éves vagyok és szűz. Sajnos így alakult. És ha visszamehetnék, másképp csinálnám, szóval hallgass rám. Hosszú távon kikészíti az embert, úgyhogy míg van lehetőséged, élj vele! Csak nyerhetsz ezzel. Tapasztalatot, önbizalmat. És még lehet férjed, gyereked is-ha szeretnél. Kívánok sok sikert az életedhez, találd meg a számításodat!
13/17 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, januárban csókolóztam először.
Ebből kiindulva abszolút szűz vagyok minden szempontból, a barátom ezt tudja is és őt idézve nagyon megtisztelő ez neki (Ő 27 egyébként).
Ne aggódj, az igazi férfiakat ez nem riasztja el, sőt!
14/17 anonim válasza:
Nem ciki.
De,ha nem csináltál elég hülyeséget fiatalon, nem lesz mire emlékezned öregen!
16/17 anonim válasza:
Habár én nem vagyok szűz, de nem ciki szerintem . 23 évesen nem a világvége.
26/F
17/17 anonim válasza:
Nem ciki, a szex nem kötelező, és nem verseny.
Majd elveszíted ha lesz hozzá kedv, alkalom, megfelelő partner.
Akármiért vagy is szűz,majdeegyszer szexelni fogsz. Ilyen egyszerű.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!