Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak mondható ez a szám 19 éves koromra?
19 éves lány vagyok,kb 35-40 pasival voltam eddig...szerintetek sok ez a szám?
És szexelni miért nem sikerult megtanulnom? Miert banaskodok?
Csak nekem érződik ez kamunak?
Mármint... ha valakinek eszébe jut, hogy ez sok, akkor inkább menőzne a számmal. De nyilván ez nem olyan amivel büszkélkedni szoktunk, de ha mégis, akkor társaságban kiéli ezt a vágyát és valószínűleg kap is újabb partnert.
Itt viszont inkább csak egy kisfiú éhezik a privátokra, vagy pedig egy hímsoviniszta akarja a nőket rib#ncnak beállítani.
Nem nagyon merem leírni a véleményem, mert itt azért elég sok a nyo*o*é* és ha valaki picit is élvezi az életet, azt ti elitélitek.. Házasság gyerek alap mar 16 évesen aztan minden lány süti a tésztakat, mos főz takarít, neveli a tyúkokat, pulykát kacsát, majd kopaszt, kapál stb... hagyjatok mar.. Ez a világ elmult..
Én is nagyon sok lánnyal feküdtem le, komoly kapcsoaltaim száma kevés, de nem tudjátok az okát, csak ítélkeztek, az megy... mert itt mindeki szent.. Nehéz megállapodni, megfelelni stb a szexre meg szukseg van.. ettől még nem kell le ri*a*cozni a kérdezőt..
Szóval ha nem kamu akérdés, akkor szerintem ez egyáltálán nem sok. Az hogy ti szentek vagytok meg szűzek az a ti bajotok! Jöhet a piros kéz..
Azigeeeeen #12-es! :D :D Most aztán beoltottad a világot!
Kérdező, ez már sok(K) és túlmegy egy bizonyos jóízlés határain.
Én a helyedben elmennék szakemberhez, mert a nimfománia egy pszichiátriai kórkép, amire van célzott terápia tudtommal.
Senkinek nem tisztje pálcát törni feletted a nemi életed miatt, és csak magadnak tartozol elszámolással erről, de semmiképp sem egészséges ilyen mennyiségű szexuális partner ilyen fiatalon. Amíg védekeztek megfelelően, és jársz szűrésre egy évben egyszer legalább, addig lelked rajta, de szerintem menj el szakemberhez. Később ez problémát okozhat akkor is, ha párkapcsolatod lesz.
Lol. Biztosan nem dugnék Veled már sohasem. És 15-20 lánnyal voltam eddig aktus terén, és sikerült elkapnom egyszer egy kankót, és egy szifiliszt, azóta is folyamatosan járok kontrollra, hogy minden rendben legyen. :D
Nagyon nagyon nagyon sajnálom a jövendôbeli ,,szerelmedet”, bár annyiban nem, hogy hamar ott fog hagyni mert félre fogsz dugni. Viszont a betegség részében igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!