Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy vagy kicsi?
Figyelt kérdés
A 17cm,kb 4,5cm átlagosnak számít? Már nem tudom hová tenni! Eddig egy kapcsolatom volt ès az ex jó párszor felhozta hogy szerinte "kicsi". Így lehet? Vagy hülyesèg ezen gondolkodni? Tudom "kis kalappal is lehet nagyot köszönni". Meg úgy sem tudok vele mit kezdeni nagyobb nem lesz! De flusztrál!#péniszméret #Nagy vagy kicsi?
2021. ápr. 6. 14:45
11/32 anonim válasza:
8-as:
4 vagyok. Ez esetben miért nem néztél utána az átlag méretnek, hogy ahhoz viszonyíts?
12/32 anonim válasza:
Nekem is pont ekkora van. Full átlagos, néha még kicsinek is érzem
13/32 anonim válasza:
Szerintem is átlagos legalábbis magyar tekintetben. Az összes pasimnak hasonló mérete lehetett. Ez teljesen átlagos Magyarországon... Ne próbáljátok beadni hogy a 17 nagy. Ugyanmár. 15 az világszerte lehet átlag, de abban kínaiak, indiaiak, indonézek is benne vannak kis pöccsel, akik kiteszik a lakosság 35-40%-át. Olvassatok utána, hogy Magyarországon az átlagmagasság és a péniszméret is jóval nagyobb az átlagosnál, nálunk ezt sehogy nem lehet NAGY-nak nevezni. Kár tovább osztani az észt ezzel kapcsolatban.
14/32 anonim válasza:
"összes pasimnak hasonló mérete lehetett"
"Kár tovább osztani az észt ezzel kapcsolatban."
Feltételesmód de mi ne osszuk az észt, oké :D
15/32 anonim válasza:
"lehetett"
Gondolhatod, hogy nem álltam neki vonalzóval lemérni nekik.
Akörül volt az összesnek, lehet nagyobbak is voltak. Egyiknek sem volt mikropöcse 13 centis meg hasonló.
A kérdező meg jó páran tévhitben vagytok, ha azt hiszitek ez a nagy. Magyarország szinten fogjuk rá hogy a 20 az nagy. 17 az nem nagy, az pont átlagos.
16/32 anonim válasza:
17 az átlag csajoknak nagy, de azoknak akik szeretik a faszt, azoknak csak átlagos. Ők nem az átlag pasasokat keresik, hanem a legférfiasabbakat.
17/32 cseppszi válasza:
Papírforma szerint 12-16 az átlag
18/32 anonim válasza:
Én egytől sem kérdeztem meg hány centis farka van, csak akkor láttam mielőtt megtörtént. Szóval vagy pont mind a 8 pasinak NAGY farka volt, vagy esetleg lássátok be, hogy nekem van igazam és ez a méret teljesen átlagos minálunk. Ráadásul nem szaggat, nem okoz fájdalmat ez a méret semennyire, meg lehet szokni könnyedén. Egy ennyi legalább kell, hogy ki tudjanak elégíteni egy nőt rendesen.
19/32 anonim válasza:
"lehetett"
Tehát fogalmad sincs :)
13 pedig nem micro de mindegy, kicsit informálódnod kellene mielőtt ilyen butaságokat kezdesz irkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!