Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszt lehet szárazon verni? Az nem fájdalmas/kellemetlen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 14:32
1/15 anonim válasza:
Én szeretem, ha szárazon veri nekem egy lány. Úgy is nagyon jó. Jó lenne, ha lenne lány, aki kiverné.
2/15 anonim válasza:
Szerintem úgy nem az igazi,inkább fájdalmas.
3/15 anonim válasza:
Igen, lehet így.
Igen, lehet fájdalmas.
4/15 anonim válasza:
igen, lehet...én magamnak úgy csinálom, semmi hátrányom nem származik belőle
5/15 anonim válasza:
Ha nem vagy metélt akkor minden kellemetlenség nélkül működhet, csak a fitymát nem kell hátrahúzni. Csak rámarkolsz a makk tövénél, és kicsi mozdulatokkal kifejed magad.
7/15 anonim válasza:
Mit jelent az hogy szárazon verni?
10/15 anonim válasza:
Én csak simizni szoktam szárazon, puszilgatom, nyalogatom mindenhol, izgatom, szopogatom , nyálazom és ...hammm
Sokkal izgatóbb egy pasinak az egész élmény ha nem kapom be rögtön, várok amíg lehet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!