Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők volt hogy az öcsétek megfogta a feneketeket vagy hasonló?
Figyelt kérdés
Mit reagáltatok vagy mit reagánátok ha ez történe?2021. ápr. 6. 08:47
11/15 anonim válasza:
Hat kövezzetek meg, de mi az öcsémmel simán feneken utjuk (ököllel) egymást hulyesegbol. 29 és 25. És mindketten normálisan hetero vagyunk. Szerintem egy egészséges családban a testvérek között nincs szexualitas. Talán van egy rövid ideig, amig a kis serdülő 13-4 éves fiúk meglesik a noveruk anyjuk testek hogy mi is az a női test, de kb fel év alatt tovább mennek ezen a rendes hormonális fejlődés miatt.
12/15 anonim válasza:
Igen de nincs vele bajom szerintem vicces, inkább csak rácsap nem megfogja
13/15 anonim válasza:
Nálunk is volt rá példa. Én 23, ő 21. Olyan is volt hogy hatulrol megolelt es a vallam felett leste mit csinalok. Szexualis dolgok nem voltak koztunk soha.
14/15 anonim válasza:
Egy testvér érintése teljesen más, más a célja, más a jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!