Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy egy bi vagy meleg férfi beprobalkozott nálatok?
Egy két gyanús dolog volt már.
Feltünően segítőkész és haverkodós volt egy tőlem fiatalabb mackós testalkatú srác felnőttképzésen, és állandóan vigyorgott mint a tejbetök, minenképpen el akarta küldeni a tételeket, csakhogy megszerezze az emailcímem, de azután semmi.
Fiatalabb koromban, kb 16 éves koromban amikor nyári munkán voltam egy helyi gazdaboltban a főnök csak úgy megkért, hogy menjek el vele autókázni, viszont az anyósülésre ültetett, út közben meg az iskoláról kérdezgetett, meg hogy van-e már barátnőm vagy tetszik e valamilyen lány az iskolából, végül kiderült, hogy csak tankolni indult, és a végén nem történt semmi, csak akkor még nem igazán értetem ezt a hirtelen közvetlenséget.
Szintén diákmelós éveimben volt egy Kristóf nevű göndörhajú 30 körüli vékony férfi a gyorsétteremben managgerként, aki két hónap után mikor jóba lettünk mint kollégák kijelentette, hogy ő biszex, de nem szokott egyszerre lenni férfivel és lánnyal is, így jó lenne ha megtudhatná, hogy én hogy állok a párkapcsolatokkal, mert neki most lenne egy 20 év körüli lány aki a barátnője akar lenni, de viszont én is jól nézek ki. Eléggé kijött a szemem, még azona héten átkértem magam másik étterembe, kevesebb óraszámba, a távolságra és időhiányra hivatkozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!