Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy egy bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy egy bi vagy meleg férfi beprobalkozott nálatok?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy két gyanús dolog volt már.

Feltünően segítőkész és haverkodós volt egy tőlem fiatalabb mackós testalkatú srác felnőttképzésen, és állandóan vigyorgott mint a tejbetök, minenképpen el akarta küldeni a tételeket, csakhogy megszerezze az emailcímem, de azután semmi.

Fiatalabb koromban, kb 16 éves koromban amikor nyári munkán voltam egy helyi gazdaboltban a főnök csak úgy megkért, hogy menjek el vele autókázni, viszont az anyósülésre ültetett, út közben meg az iskoláról kérdezgetett, meg hogy van-e már barátnőm vagy tetszik e valamilyen lány az iskolából, végül kiderült, hogy csak tankolni indult, és a végén nem történt semmi, csak akkor még nem igazán értetem ezt a hirtelen közvetlenséget.

Szintén diákmelós éveimben volt egy Kristóf nevű göndörhajú 30 körüli vékony férfi a gyorsétteremben managgerként, aki két hónap után mikor jóba lettünk mint kollégák kijelentette, hogy ő biszex, de nem szokott egyszerre lenni férfivel és lánnyal is, így jó lenne ha megtudhatná, hogy én hogy állok a párkapcsolatokkal, mert neki most lenne egy 20 év körüli lány aki a barátnője akar lenni, de viszont én is jól nézek ki. Eléggé kijött a szemem, még azona héten átkértem magam másik étterembe, kevesebb óraszámba, a távolságra és időhiányra hivatkozva!

2021. okt. 25. 12:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, egy két randifelkérést, meg utalgatást már kaptam. Kösz, de nem kérem.
2021. okt. 25. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem volt gáz

21F

2021. nov. 1. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyik munkatarsam szexelni akart velem
2021. nov. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!