Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Fordult már veletek elő olyan, hogy egy meleg srác bepróbálkozott?
#1 lehet úgy volt vele hogy hátha te is bi/meleg vagy és egy próbát megért neki. Nem kell rögtön úgy venni egy közeledést hogy le akarja tolni magát a torkodon, nincs senkire se tetoválva hogy mi a szexualitása. :)
Én leszbikus lánnyal jártam így és megmondtam neki hogy bocsi de nem, és nem csináltam belőle ügyet.
18/L
Igen, sajnos. Buliban voltam, beszélgettünk mint haverok. Aztán benyögött valami olyat, hogy nem megyünk-e el valami sötétebb helyre. Odaadtam neki a sört, aztán otthagytam.
Volt több másik alkalom amikor próbálkoztak de szimplán ott hagyom őket.
Többször, de nem nyomult, semmi ilyen csak láttam rajta. Bóknak veszem.
Felesleges ezeket túlgondolni, egy pasi ennél nagyobb bókot tényleg nem kaphat mivel a melegek túlontúl válogatósak.
Több ismerősöm is van közülük, tudom kezelni a dolgokat. Megértik, hogy nekem nem ez a világom, hanem a "normál" világ.
Ennyi.
többször is, sajna nagyon gusztustalan tud lenni, amikor a pasi annyira ki van éhezve, hogy hiába küldöd el a jó életbe, még akkor is jön és a szemével már dug, sőt, fogdosni is akar.
nagy Respect a lányoknak, hogy kibírják a kanos pasik közeledtét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!