Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez rendben van?
Figyelt kérdés
A baratommal elhataroztuk hogy egy ev parkapcsolat utan lefekszunk, de az idegedsegtol folyton lelankadt es nemtudtuk csinalni, de azt hiszem atszakitott mert mikor ulok es stb faj, es fajt. Vedekeztunk, nem a gumival volt a problema csak ideges volt es lelankadt allandoan. Ez idovel valtozni fog igaz? Szep lassan belefogunk tanulni nem?2021. ápr. 5. 13:47
11/20 anonim válasza:
Ha az elmúlt egy évet kibírtátok, a további 60-at is kibírjátok majd.
12/20 anonim válasza:
A gumi miatt is lehet. Gondolom ideges, remeg a keze és mire magára imádkozza a gumit, lelankad.
Ez teljesen normális, bár nekem volt egy pasim, akinek ez nem változott idővel sem, ha gumi volt azonnal elkezdett lelankadni.
13/20 anonim válasza:
Túlparáztátok a dolgot. Annyira "rákészültetek" hogy a nagy-nagy eseményre hogy azzal pont a varázsát öltétek meg. A teljesítménykényszer a legnagyobb libidógyilkos mind a férfiak, mind a nők esetében. Nem kell ennyire túlkombinálni, engedjétek el magatokat és egyszerűen élvezzétek a fiatalságot, a szexualitást!
14/20 anonim válasza:
Nekem az elején sokáig lelankadt, tényleg a ráizgulástól lehet. Sajnos emiatt tönkre is ment az első kapcsolatom. A második barátnőmnél is ez volt az elején, aztán egyszer, amikor egyáltalán nem figyeltem oda, meg nem érdekel mi fog történni már rendesen működött, azóta is rendben van. Nálatok is fog javulni!
15/20 anonim válasza:
Az én barátomnak a gumitól lankadt le mindig. Gondolom ti tinik vagytok, úgyhogy az óvszer hanyagolása nálatok nem opció. Próbáljátok meg úgy, hogy felhúzza a gumit, aztán pettingeltek tovább, hogy ne lankadjon le,és nem rögtön a behatolásra menni.
16/20 Oldfire válasza:
A pettingnél is le lankadt? Inkább az a jellemző, szűz fiuknál, hogy hamar "el megy". Szerintem keressen fel egy orvost.
17/20 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy maszturbáljon gumiban. Lehet csak nincs hozzá szokva.
Amúgy ezért nem kezdünk kisfiúkkal 😊
18/20 anonim válasza:
Okosabb vagy mint itt a válaszolók összességében😁
Kár ide kérdést kiírnod😊
Jól gondolod, csak izgult, bele fogtok tanulni😊
19/20 anonim válasza:
Nekunk is hasonlo volt az elso alkalom, egeszen sok ido utan fekudtunk le eloszor, mindig gyorsan felizgult a parom de sokszor lelankadt. Mondtam neki es ereztettem vele, hogy semmi baj en nem nezem le ez miatt, nyugodjon meg amennyire csak tud. Sikerult is kb a 4. probalkozasra, egeszen hosszan tudtuk csinalni es azota nincs ilyen problemank. Menni fog nektek is :)
20/20 anonim válasza:
Nincs Veletek semmi baj! Aranyosak vagytok, kezdők vagytok, és hamar belejöttök! Bedugás nélkül is ki tudjátok elégíteni egymást. Szopás-nyalás, ujjazás, és más finomságok. A szűzhártya elvesztése nélkül is ki tudsz elégülni. A petting hatalmas lehetőség. És az orgazmuskészséged fejlődik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!