Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hajlandó óvszert használni azzal a magyarázattal, hogy nem tapasztalt a használatában 40 évesen?
9
Teljes mértékben igazad van. Rádadásul húlyének nèz .... hogy 40 évesen nem tud felhúzni egy gumit
Sokféle kifogást hallottam már, hogy lelankad / szorít / nem érzem semmit / allergiás vagyok rá stb. de olyat hogy nem tapasztalt a használatában még nem. Hiába na, aki nem akar gumival dugni az úgy tűnik elég kreatív tud lenni :D
Sokkal korrektebb lett volna ha nyíltan megmondja nem szereti gumival és akkor eldöntöd megy-e úgy vagy sem. Dobd ki az olyan idiótát aki ennyire hülyének néz.
Most őszintén: mi ez a nagy felháborodás?
- nem szedsz gyógyszert, és így akarsz védekezni
- vagy nem bízol benne annyira, hogy elhidd, nincs semmilyen nyavalyája.
Ha az első, azt beszéljétek meg. Ha a második, akkor úgy rúgnálak ki, mint a rongyot.
Kedves egy nő lehetsz...
15
Remélem hogy ilyen pasival soha nem futok össze.
Elvárod hogy a nő csessze szét a testét hormonokkal mert neked kényelmetlen a gumi.
16:
Azért kérdeztem,hogy mi a felháborodás oka... Ha a fog.gátlás, azt meg lehet beszélni. De ahhoz két ember kell.
16 folyt:
... és nem várom el, a párom sem szedett soha. De ha azért ragaszkodna a gumihoz, háthha tripperes vagyok, akkor nagyon rossz lenne a kedvem...
- vagy nem bízol benne annyira, hogy elhidd, nincs semmilyen nyavalyája.
Én meg téged rúgnálak vissza általános iskola alsó tagozatba mint a rongyot, mert úgy néz ki, nem fogtad fel, hogy nemcsak nyavalyát lehet összeszedni egy együttlét során, hanem nemkívánt terhességet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!