Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Igen (nő vagyok)
Igen (férfi vagyok)
A párom kedvéért belemegyek (nő vagyok)
A párom kedvéért belemegyek (férfi vagyok)
Nálam kizárt dolog (nő vagyok)
Nálam kizárt dolog (férfi vagyok)
68 szavazat
2/10 anonim válasza:
Nagyon sok az anál mániás pasi, úgyh kénytelen voltam hozzászokni. Mostmár megszerettem am. 23L
3/10 anonim válasza:
Nő vagyok, 26, nekem nagy kedvenc.
5/10 Lazy Lover válasza:
Én utálom de a volt csajom imádta
6/10 anonim válasza:
Az anális szexet IS. A változatosság kedvéért jó időnként - ha a partnert nyitott rá (ha nem akkor meg nem erőltetem, bőven beérem a forró nedves p.ncikával).
7/10 anonim válasza:
Lehet csinalni főleg ha a nő kéri , de semmi extra érzést nem érzek tőle
F
8/10 anonim válasza:
De szánalnas mikor egy nő azt mondja hogy a pasi kedvéért kénytelen... bármiről is legyen szó.
9/10 anonim válasza:
Szeretném. De a csajom nem bírja, így nincs. Ezért meg nem csalom meg.
10/10 anonim válasza:
Próbáltam párszor, de semmi extra, nem igazán igénylem. Pedig párom szerette, simán volt orgazmusa is tőle. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!