Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti miért szeretitek az anális szexet?
Nem szeretem! Nem érdekel, még filmen sem nézem!
Divat ide vagy oda, én maradok a hagyományosnak mondott szexnél!
Lehet lepontozni!
Az én párom se igényli (szerencsémre). Szerinte nem annyira izgató, plusz alapból szűk vagyok, nem kell "még szűkebb" hely.
Nőként én úgy gondolom, hogy van egy másik lyukam, ami kifejezetten ezt a célt szolgálja. Ha bennem van egy farok, az számomra olyan érzés, mint amikor a wc-n ülök és próbálok kinyomni egy nagyobb darab kakit.
imádom, hogy a kérdés arra irányul, hogy miért SZERETITEK, erre beír 4 olyan, aki NEM SZERETI. igazán hasznos.
egyébként ha megfelelő partnerrel van, akkor pont az benne a jó, hogy annyira initim és 'tabu' hogy ezáltal sokkal közelebb hoz minket egymáshoz. mint egy 'közös kis mocskos titok'. mivel nem engedem mindenkinek és férfiaktól is az hallom, hogy ők sem éreznek rá vágyat minden nőnél, sőt valakinél kifejezetten taszítja őket, ezért van egy ilyen bizalmas érzete.
ettől függetlenül nekem sem a nagy kedvencem, de néha jó, a fentebb leírtak miatt.
Mert izgalmas hogy kicsit "perverz" dolog. Azt sugallja hogy a barátnőm nyitott a játékokra és meg jó szűk is ráadásul. Ráadásul simán el tud tőle élvezni ha közbe izgatja magát odalennt.
(Amúgy ő is azt mondta hogy olyan érzés mintha egy végtelen ka*ilás lenne, és jó érzés amikor kijön-bemegy)
Kipróbáltam párszor. Izgalmas a tudat, hogy épp hol vagyok, de kb. ugyanolyan érzés, mint punciban. Ha alkalmam nyílik még, talán élni fogok vele, de annyira nem volt jó, hogy keressem is az alkalmat.
Amit viszont kifejezetten izgalmasnak találtam, az az ujjazás. Középső ujj a popsiban, mutatóujj a punciban, hüvelykujj a csiklón. Ilyenkor nagyon érzem, hogy együtt vagyunk a lánnyal. És neki is tetszeni szokott...
Nekem izgatóbb talán a tiltott gyümölcs vagy nem tudom de nagyobbat is élvezek popsiba!!
Félreértés elkerülése miatt punciba is csodás érzés es hetero vagyok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!