Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A táncos pasik gyakran félrelépnek?
Szomorú de nagyon sok férfire igaz amit az első írt. Nekem is ez a tapasztalatom.
Én táncoltam vagy 10 évet. Több egyesületnél is. Egyik tanárommal össze is kavartam (utólsg derült ki volt barátnője). De ez csak szex volt viszont ha tudom h van párja nem megyek bele. A többi tanárom is állandóan flörtölt vagy velem vagy 1-2-3 csajjal aki a 'kedvencük' volt. Szerintem sokkal lazábban veszik a dolgokat és mivel a nők imàdják a táncos pasikat sok lehetőségük van amivel élnek is.
Nyilván vannak akik képesek hűségre, de azt mondom h az ritka vagy én pont nem láttam ilyeneket a 10 évem alatt
24N
#3 Ezért hagytad abba a táncot?
Mennyire nyomultak konkrétan miket mondták és csináltak?
Végső soron ez is volt az oka. Ahhoz a tanáromhoz utána már nem akartam járni, kínosan éreztem magam a történtek után mert kb elküldtem a pcsába:D
Mivel más tanár stílusa nem igazán jött be nekem, ezért akkor abbahagytam a táncot.
Hogy miket mondtak? Hát egy tekintet is sokat elárul vagy megdícsér milyen csinos vagyok vagy milyen jól csinálok 1-1 mozdulatot (főleg mikor szexizés volt a koreoban) vagy nyújtáskor odajön megfog itt ott hogy 'segítsen' helyesen csinàlni meg ha kicsit csajosabb felső volt rajtam rögtön bámulta a melleim meg volt h megjegyzést is tett rájuk. Volt h óra után nagyon közel hajolt hozzám és úgy mondott valamit. Volt egyszer h közeledett felém én hátráltam de ott volt a fal mögöttem és így kb 3 cm re a számtól állt meg és mondott valami megjegyzést. Szóval tipikus flört, egymás húzása. Persze olyannal nem erőszakoskodnak aki nincs benne a játékban. Én mindig szerettem flörtölni, játszani, már 15-16 éves koromban is. Úgyhogy én benne voltam ezekben (mielőtt félregondolnád már felnőtt voltam mikor az a kaland történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!