Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A táncos pasik gyakran félrelé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A táncos pasik gyakran félrelépnek?

Figyelt kérdés
Pl ég, ismerősök tánctanár van -félesége de minden szép lányt elvarázsol ez valami táncos őrület?
2021. ápr. 4. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
A férfiak annyiszor csalnak, ahányszor lehetőségük van rá. A táncosoknak sok van.
2021. ápr. 4. 20:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Jaj micsoda automatikus javítás 😅 bocsi remélem érthető. Tehát vannak táncos ismerőseim és általába szoknyapecérek ha felesége is van.
2021. ápr. 4. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú de nagyon sok férfire igaz amit az első írt. Nekem is ez a tapasztalatom.

Én táncoltam vagy 10 évet. Több egyesületnél is. Egyik tanárommal össze is kavartam (utólsg derült ki volt barátnője). De ez csak szex volt viszont ha tudom h van párja nem megyek bele. A többi tanárom is állandóan flörtölt vagy velem vagy 1-2-3 csajjal aki a 'kedvencük' volt. Szerintem sokkal lazábban veszik a dolgokat és mivel a nők imàdják a táncos pasikat sok lehetőségük van amivel élnek is.

Nyilván vannak akik képesek hűségre, de azt mondom h az ritka vagy én pont nem láttam ilyeneket a 10 évem alatt

24N

2021. ápr. 4. 20:29
 4/12 A kérdező kommentje:

#3 Ezért hagytad abba a táncot?

Mennyire nyomultak konkrétan miket mondták és csináltak?

2021. ápr. 4. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Végső soron ez is volt az oka. Ahhoz a tanáromhoz utána már nem akartam járni, kínosan éreztem magam a történtek után mert kb elküldtem a pcsába:D

Mivel más tanár stílusa nem igazán jött be nekem, ezért akkor abbahagytam a táncot.

Hogy miket mondtak? Hát egy tekintet is sokat elárul vagy megdícsér milyen csinos vagyok vagy milyen jól csinálok 1-1 mozdulatot (főleg mikor szexizés volt a koreoban) vagy nyújtáskor odajön megfog itt ott hogy 'segítsen' helyesen csinàlni meg ha kicsit csajosabb felső volt rajtam rögtön bámulta a melleim meg volt h megjegyzést is tett rájuk. Volt h óra után nagyon közel hajolt hozzám és úgy mondott valamit. Volt egyszer h közeledett felém én hátráltam de ott volt a fal mögöttem és így kb 3 cm re a számtól állt meg és mondott valami megjegyzést. Szóval tipikus flört, egymás húzása. Persze olyannal nem erőszakoskodnak aki nincs benne a játékban. Én mindig szerettem flörtölni, játszani, már 15-16 éves koromban is. Úgyhogy én benne voltam ezekben (mielőtt félregondolnád már felnőtt voltam mikor az a kaland történt)

2021. ápr. 4. 20:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem s tett egy tanár olyan megjegyzést h szép vagyok hosszasan néz a szemembe s túl sokat dicsér de félek h szex után már én se tudnék tanárként tekinteni rá
2021. ápr. 4. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem azzal volt a gondom, utána is tudtam volna vele dolgozni. Azzal volt a bajom hnem mondta hogy van barátnője. Vagyis elvileg szakítottak aztán érdekes mód újra összejöttek. Eznem tetszett
2021. ápr. 4. 21:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ezt látom, hogy a népszerűséget kihasználva a nekik tetsző lányokat lefektetik nem hűségesek, mondjuk nehéz is lehet nekik nap mint nap lányokkal olyan közelségbe lenniük nyilván nehezebb mint egy autószerelőnek aki nem tapiz le napi 30 nőt munka miatt
2021. ápr. 4. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
Igen, nagyon sok táncos pasi csalja a fickóját :D (merthogy jóval több köztük a meleg mint más szakmákban) Ja amúgy meg a félrelépés nem attól függ mi a szakmád, hanem milyen a jellemed.
2021. ápr. 4. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
#9 a csajok is ilyenek a táncosoknál? róluk is írj már pár sort kérlek?
2021. ápr. 4. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!