Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek imponálna egy táncos és lovas lány?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 21:25
2/10 anonim válasza:
Táncos bulikban szoktam ismerkedni és én magam is hódolok ennek a hobbinak, így nem táncos lány igazából szóba sem jöhet (féltékenység miatt).
Lovaglás jó lábizmokat ad, de akit én ismerek, számomra már túl izmos. Viszont ez csak az én véleményem és lehet, hogy ő vitte csak túlzásba.
3/10 anonim válasza:
Táncos nem kifejezetten tetszene. Lovas oké, csak ne töltse fél életét a lovardában...
4/10 A kérdező kommentje:
Táncos miért ne?
2021. márc. 28. 21:37
5/10 anonim válasza:
Mit táncolsz?
A lovas mindenképp, nekik van a leg izmossabb lábuk:)
6/10 anonim válasza:
A táncos lányt inkább kihagynám! Én tök hülye és béna vagyok a tánchoz, úgy mozgok mint disznó a jégen! Hosszú távon ez mindenképpen zavart okozna kettőnk között!
A lovas lány tetszene! Valószínűleg izmos combjai vannak és az nekem nagyon bejön!
7/10 anonim válasza:
Nekem imponálna!
Csinos, izmos lány lehetsz! 💪😉
8/10 anonim válasza:
Nem. A lovas lányok egy alternatív dimenzióban élnek. Akiket ismerek, mind nagyképű majmok. A táncos meg egy idő után qrelni fog a partnerrel.
9/10 anonim válasza:
Imádom mindkettőt, ha pedig a kettőt egyszerre műveli, az csodás. Aki igazán jól tud táncolni, és szép is mellé, na az olyat imádom nézni, ahogy táncol, mozgatja a testét, az egyik legszexibb dolog. Akik meg rendszeresen lovagolnak, általában jó popójuk van, és erős combjuk, szintén imádom. Ja és jól tudnak lovagolni az ágyban is :)
10/10 anonim válasza:
A táncosokonak baromi elegáns mozgásuk tud lenni, ráadásul általában az alakjuk is jó, szóval nekem abszolút bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!