Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szűz férfiak miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz férfiak miért nem vonzzák a nőket?

Figyelt kérdés
Miért nem vonzó az a nőnek hogy ő lehet az első? És soha nem is volt más nő csak is ő. Egy királynő. Miért?

2021. ápr. 4. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én ezt nehezen hiszem, az itt írt csajokat tényleg nem zavarna egy 30 éves szűz pasi?
2021. ápr. 4. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
11# miért zavarna, ha szeretem? Ezernyi oka lehet, hogy nem volt még kapcsolata, ez nem jelent semmit. Mindenki volt ilyen helyzetben, utána már több tapasztalata lesz.
2021. ápr. 4. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 köszi. de ha az első randin elmondja, akkor még nincs szerelem. persze ha utólag derül ki akkor szerintem se lenne olyan nagy baj, fökép ha nem volt béna. de engem az érdekelni hogy ha úgy kezdik az ismerkedést. millióból talán 1 menne el a 2. randíra. vagy netán tévedek? egy 30 éves szűz aki így kezdi, az már felejtő
2021. ápr. 4. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13# ki indít ezzel az első randin? Engem egyébként akkor sem zavarna. A pasik kicsit túl tolják a jelentőségét, de ez lehet hogy csak az én véleményem :)
2021. ápr. 4. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 ez jogos, bár szóba jöhet. de olyan csaj kevés mint az egyik filmben, hogy megtudta hogy szűz, és ő ezért még jobban akarta.
2021. ápr. 5. 08:38
 16/16 anonim ***** válasza:

,,Nem zavar ,ha a kiszemelt férfi szűz még.Mindenki elveszti egyszer a szűzességét.Vannak sokkal fontosabb dolgok is ennél."

30 felett legfeljebb prostihoz mehetnek, mert nem léteznek más olyan nők, akik adnának esélyt nekik.

2021. ápr. 5. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!