Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerősömmel azért nem jön össze egyetlen nő sem, mert 33 évesen a szüleivel él?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 21:35
4/7 anonim válasza:
A bánatból tudjuk? Nézd, én is egyetem alatt, is és még az első munkahelyem idején két évig apámmal éltem, de az akkori párom messze lakott és ha kettesben akartunk menni akkor én utaztam hozzá a koleszba, ahol persze sajnos volt hogy nem úgy alakult hogy csak kettesben voltunk mert volt hogy valamelyik szobatársa nem ment haza, akkor nem volt mit csinálni, de miután ő megcsinálta az államvizsgát ahol állást kapott lett albérlete és akkor oda mentem , de egy évvel ez után megint új helyre került és mivel akkor már heti négy napot lehettem vele a munkám miatt fokozatosan odaköltöztem és utána meg teljesen és lett is egy kzös lakásunk. Nekem pasi ként ha egy nő a szüleivel él az önmagában nem baj de fontos hogy mi az ok élt-e már külön és most olyan helyzetbe került hogy újra hazaköltözött, vagy sosem élt külön és egyszerűbb a "mamahotelben" élni.. Az is számít hogy milyen szinten lehet elkülönülni a szülőktől,.
5/7 anonim válasza:
Közrejátszhat, de nem ez az oka. Van egy cimborám aki 31 éves koráig az anyjáékkal élt, de sorra szedte fel a jobbnál jobb csajokat - mert volt stílusa, kisugárzása, hatalmas dumája volt. Meg ismerek olyat is akinek ugyan saját lakása van, de hát na, nem éppen egy csajozógép (nem jár sehova, nem ismerkedik úgy meg ugyebár nehéz).
6/7 A kérdező kommentje:
Másik cimborádnak csak a lakással kellenie hírdetnie magát, és simán felszedné valaki.
2021. ápr. 3. 23:08
7/7 anonim válasza:
Senkin nem látszik, hogy van lakása, meg az se, ha nincs.
Ha vonzó, akkor lesz nője, ha nem az, akkor lehet kompenzálni azzal, hogy az életben sikeres, meg vannak egyéb jó tulajdonságai, de az már a sokadik benyomás, nem az első, ami a legmegatározóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!