Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fáj az anál szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fáj az anál szex? Illetve jo erzes nekunk lanyoknak is?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta egy ideje, hogy egyszer kiprobalnam, de felek, hogy magyon fajna.. 21L

2021. ápr. 2. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem olyan partnerrel próbálod aki odafigyel rád és vigyáz akkor van rá esély, hogy fájni fog. De, ha az előbbi kettő megvan és meg is bízol a másikban akkor lehet akár élvezetes is.
2021. ápr. 2. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
En 15 évesen próbáltam először és mindig nagyon tetszett. Sikositani kell és akkor nem fáj ha keményebb. 20L
2021. ápr. 2. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáj, akkor ne csináld.
2021. ápr. 3. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha kellőképpen el tudod magad engedni és használtok síkosítót akkor nem lesz probléma. :)
2021. ápr. 3. 01:08
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Párszor már volt ez a kérdés, nem fáj HA

- nem görcsölsz rá, nem szorítod, elengeded magad;

- megfelelő (sok) síkosító, fokozatos előtágítás;

- ésszel csinálja a partnered nem vadbarom módjára tolja, hanem tudja hogy análban 5x óvatosabban kell.

2021. ápr. 3. 01:22
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
Igen, nektek is nagyon jó érzés. Mint mindig, amikor farok van bennetek.
2021. ápr. 3. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Fáj hát fáj, de legalább nem lesz szorulásod utána.
2021. ápr. 3. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jó érzés, van aki soha nem tudja megszokni, akármennyire is finoman csinálja a partnere. Viszont van aki akár orgazmusra is képes ezáltal. F
2021. ápr. 3. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt,olyan jó hangulatban voltunk. Én élveztem,és igények is van rá (nem mindig,ezt hozzá teszem)
2021. aug. 11. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!