Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok, lefeküdnétek egy olyan sráccal, aki közelít a 30-hoz és még szűz, de bejön?

Figyelt kérdés
Tehát már ismeritek.

2021. ápr. 2. 16:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
87%
30as szted ezt a pasik be szokták vallani? Nem fogod tudni, hogy kezdő a srác vagy csak béna.
2022. febr. 20. 20:34
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

#30 vagyok, lehet hogy igazad van, de szerintem érdemes lenne bevallaniuk

Ha valaki tapasztaltként béna na az gáz, szűzként nem az. :D

2022. febr. 20. 20:39
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 31 évesen vagyok szűz, de valahogy nem gondolkodtam ezen soha, hogy egy nőnek csak emiatt nem kellenék. Azért jó látni, hogy vannak itt jó fej csajok/nők. Én is azt vallom, hogy jobb őszintének lenni, mert azért csak mást várnak egy tapasztalttól, mint egy szűztől. Meg magamat ismerve, amúgy sem tudnám palástolni, mert úgy is annyira izgulnék, hogy az szemmel látható lenne.
2022. márc. 4. 00:02
 34/35 anonim ***** válasza:
80%
Igen, vannak nők, akik lefeküdnének. Én azért 30 felett is voltam, amikor egy lánnyal ez megtörténhetett volna, és miattam nem történt meg, én nem akartam bizonyos okokból.
2022. márc. 20. 23:09
 35/35 anonim ***** válasza:
Persze, eddig 2 szűzzel voltam már^^
2022. nov. 2. 17:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!