Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok ha kaptok pasiktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok ha kaptok pasiktól intim képeket itt gyakorin ami gondolom nem ritka, azokkal mit kezdetek?

Figyelt kérdés

Megy tiltás/törlésre, esetleg beszélgetésbe elegyedtek, képcseréztek, vagy mi a reakció?

Korral légyszi, nyugi még mindig nem küldök senkinek!

2021. ápr. 2. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Azonnal megy a levesbe!
2021. ápr. 2. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem,ha semmit nem ír hozzá,én se írok neki.Ha kérdez valamit,ami nem alpári,szoktam válaszolni.
2021. ápr. 2. 11:17
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Priviző Kiváncsi-fáncsi,ezen a válaszon mit nem értesz?
2021. ápr. 2. 11:25
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
#7: ha nem nézed meg, honnan tudod, hogy biztosan farkat küld-e?
2021. ápr. 2. 11:30
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Párszor nyitottam meg, majd hamar leszoktam róla. A "naaaa, szerinted hány cm?" és "felhúználak rá kis ribi" hozzáfűzésekből elég egyértelmű, hogy mi van a képen. Másrészt ismeretlentől semmilyen kép nem érdekel, szóval igazából teljesen lényegtelen, hogy mit ábrázol, mert nem kértem, mehet a kukába.

20/L

2021. ápr. 2. 11:37
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Megnézem és ennyi. Nem érdekel igazán. Nem törlöm nem tiltom. Csak akkor ha már több alkalommal küld üzenetet.
2021. ápr. 2. 11:38
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem nézem meg, de nem is tiltom le. Csak törlöm.

Az azért érdekelne, ha valakit annyira felháborít a farokkép, hogy tiltja is az illetőt, akkor miért nézi azért meg? Ez ilyen álszenteskedésnek hat. Mert esetek nagy részében van kis kísérő szöveg, amiből lehet tudni mi érkezett.

2021. ápr. 2. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Ha olyan kedvem van meglesem de van amikor nem. Utána vagy ignorálom vagy tiltom vagy törlöm. Egyszer válaszoltam de akkor más fogott meg és nem a farok. (Amúgy már maga a tény hogy valszeg mindenkinek is küldözgeti a fszát elég kiábràndító...)
2021. ápr. 2. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ mihez van kedvem. Van amikor csak törlök, tiltok, de párszor elhitettem vele,hogy “elájulok” a látványtól, ha viszonzást kér én is küldök, természetesen netes képet. Ettől kezdve már nem az agyával gondolkozik és pár üzi után megadja a facét, instát. Na, ekkor szoktam megosztani a képet, így már a profillal együtt. Ismerősök, az ő ismerősei, sok egyéb hasonló tartalmú oldal. Ha már mutogatni akarja, akkor elősegítem. L.
2021. ápr. 3. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Megnézem és általában mondok rá valami jót, ennyi. Örülök ha képen láthatok kukkert. L
2021. ápr. 8. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!