Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok ha kaptok pasiktól intim képeket itt gyakorin ami gondolom nem ritka, azokkal mit kezdetek?
Figyelt kérdés
Megy tiltás/törlésre, esetleg beszélgetésbe elegyedtek, képcseréztek, vagy mi a reakció?
Korral légyszi, nyugi még mindig nem küldök senkinek!
2021. ápr. 2. 10:16
12/21 anonim válasza:
Megnézem,ha semmit nem ír hozzá,én se írok neki.Ha kérdez valamit,ami nem alpári,szoktam válaszolni.
13/21 anonim válasza:
Priviző Kiváncsi-fáncsi,ezen a válaszon mit nem értesz?
14/21 anonim válasza:
#7: ha nem nézed meg, honnan tudod, hogy biztosan farkat küld-e?
15/21 anonim válasza:
Párszor nyitottam meg, majd hamar leszoktam róla. A "naaaa, szerinted hány cm?" és "felhúználak rá kis ribi" hozzáfűzésekből elég egyértelmű, hogy mi van a képen. Másrészt ismeretlentől semmilyen kép nem érdekel, szóval igazából teljesen lényegtelen, hogy mit ábrázol, mert nem kértem, mehet a kukába.
20/L
16/21 anonim válasza:
Megnézem és ennyi. Nem érdekel igazán. Nem törlöm nem tiltom. Csak akkor ha már több alkalommal küld üzenetet.
17/21 anonim válasza:
Nem nézem meg, de nem is tiltom le. Csak törlöm.
Az azért érdekelne, ha valakit annyira felháborít a farokkép, hogy tiltja is az illetőt, akkor miért nézi azért meg? Ez ilyen álszenteskedésnek hat. Mert esetek nagy részében van kis kísérő szöveg, amiből lehet tudni mi érkezett.
18/21 anonim válasza:
Ha olyan kedvem van meglesem de van amikor nem. Utána vagy ignorálom vagy tiltom vagy törlöm. Egyszer válaszoltam de akkor más fogott meg és nem a farok. (Amúgy már maga a tény hogy valszeg mindenkinek is küldözgeti a fszát elég kiábràndító...)
19/21 anonim válasza:
Attól függ mihez van kedvem. Van amikor csak törlök, tiltok, de párszor elhitettem vele,hogy “elájulok” a látványtól, ha viszonzást kér én is küldök, természetesen netes képet. Ettől kezdve már nem az agyával gondolkozik és pár üzi után megadja a facét, instát. Na, ekkor szoktam megosztani a képet, így már a profillal együtt. Ismerősök, az ő ismerősei, sok egyéb hasonló tartalmú oldal. Ha már mutogatni akarja, akkor elősegítem. L.
20/21 anonim válasza:
Megnézem és általában mondok rá valami jót, ennyi. Örülök ha képen láthatok kukkert. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!