Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor a palik néha akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a palik néha akár utcán is piszkálják a farkukat akkor pontosan mit csinálnak? Viszket, vagy mi az oka?

Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes, de nagyon sokszor lattam akar iskolaban is ezt. (Nem vagyok kiskoru mielott ezt irna valaki)
2021. ápr. 2. 02:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem piszkálom az utcán, de néha meg kell igazítani a nadrágban, mert épp olyan pózt vett fel ami például nem kényelmes, ha előtte például ált vagy ilyesmi.
2021. ápr. 2. 03:13
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Én már láttam hogy nem csak palik laci vakarja.
2021. ápr. 2. 05:49
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Vakarjuk, igazgatjuk, nem kell ebbe semmit sem belelátni.
2021. ápr. 2. 05:54
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Hogy lássa az illető büszke vagyok rá.
2021. ápr. 2. 06:38
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Ezek köcsögök! Minimális intelligenciával rendelkező ember, nem vakargatja a farkát, pláne idegenek előtt. F
2021. ápr. 2. 06:54
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
#5 én ezzel jelzem a lánynak hogy az enyém nem viccből van a lábam közt, és vevő vagyok egy laza alkalmi szexre.
2021. ápr. 2. 07:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem marad mindig egyhelyben, hanem mozgolódik.

Van olyan, hogy egy spontán merevedés közben/után kényelmetlen helyre kerül. Vagy esetleg spontán be merevség során túlságosan szemet szúrna, ezért úgy igazítom, hogy kevésbé legyen észrevehető.

2021. ápr. 2. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én bringázáskor igazgatom, mert kellemetlen, mikor a zacsi becsípődik.
2021. ápr. 2. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Olyan mint amikor a lányok a seggvillantós cuppanós nyári rucit igazgatják a seggükön de csak pont azzal a fél centivel játszanak h még nem lóg ki de már majdnem, csak ők a tekintetet is oda akarják irányitani ezzel, mi meg nem. Egyszerűen megkell igazitani, igen néha vakarni is jólesik, mintha az arcodat dörgölöd a tenyeredbe, kicsit frissitő érzés.
2021. ápr. 2. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én is olyasmire tudok gondolni, mint mikor nekünk a melltartóban kell megigazítani a dolgokat.
2021. ápr. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!