Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak félhomályban szeretek szexelni az normális?
Figyelt kérdés
Vagy túl prűd/szégyenlős pl?
Nem szeretem ha minden láma rendesen ég, inkább elég ha éjjel már csak egy aszali lámpa él a szobában pl.
Szóval, hogy csak alig-alig van fény.
2021. márc. 31. 23:31
1/12 anonim válasza:
izgató így is, ha velem vagy, elfogadom, hogy így szeretnéd ;)
3/12 anonim válasza:
Van akit zavar, de inkább izgató a félhomály szerintem.
4/12 anonim válasza:
Nekem kevés. Én világosban szeretem. Szeretem látni is a másikat.
Aki nem akar világosban szexelni, meg szoktam kérdezni, hogy nem is érdekli, hogy nézek ki ruha nélkül?
5/12 anonim válasza:
Teljesen jó, legalább nincs balf.szkodás a kotonnal, remélhetőleg a jó és kívánt bejáraton lehet becsusszanni.. :D
6/12 anonim válasza:
Semmi gond, te így szereted, bár a mindig félhomály... azért jó dugni reggel, délben, napközben is :)
7/12 anonim válasza:
"Nem szeretem ha minden láma rendesen ég" Hát még a lámák mennyire nem szeretik?
8/12 anonim válasza:
Az még semmi, egyszer olyan nővel voltam, hogy koromsötétben kellett. Fenekére a mai napig nem emlékszem, talán nem is láttam.
10/12 anonim válasza:
Kevés a félhomály, nem látod rendesen a másikat, pedig a szex során a látvány az egyik legjobb/legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!