Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha izgatna hogy egy másik férfival közösen dugunk egy nőt, és be is tesszük a vaginába egyszerre?
Erre csakis azt tudom mondani, hogy van olyan lány, aki esetleg pénzért benne lenne (és nem látok ebben semmi rosszat, hiszen alig egy órája léptem ki az egyik "fizetős barátnőm" ajtaján :)) )
Esélyem se lenne barátnőt találni így a vírus idején meg főleg, szóval én már régóta így oldom meg: eleinte voltak félelmeim és fenttartásaim, de egy idő után rájöttem hogy tökre természetes, és ha kialakítasz egy jó kliens-viszonyt a lányokkal, akkor semmitől nem kell tartani
Szerintem maradj a fantázia talaján,
vagy egy cimbiddel menj el, és egy prostinál éld ki.
Ha persze neki nagyobb, ne kókadj le :D
Ha nem akarod hogy elmenjen az élet melletted akkor éld meg. Nem b.zis, ez egy sima gangbang, többes szitu, semmi gond nincs vele.
Annyi hogy viszont csak teljesen merev szerszámokkal lehet megcsinálni, ha csak kicsit is kókadozik, nem betonkemény akkor nem fog bemenni, illetve figyelni kell a mozgásra hogy ne csússzon ki. Extra tipp: ne te legyél legalul :D (mert akkor rád nehezedik mindenki, a lány, a 2. pasi és kell némi erő hogy mozogni tudj)
Hát pedig ez férfit nem izgat, csak ahhoz homárnak is kell lenni.
Írtóznék ha egy férfiével kellene össze dörzsölnöm.
Mindegy hogy ti mit írtok vagy gondoltok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!