Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiúval.Megkérdezte hogy hány fiúval feküdtem le előtte.Mondtam hogy 6. De 14 fiúval feküdtem le.Valljam neki be az igazat?19L
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 22:39
11/21 anonim válasza:
Mikor kezdted? Hány év alatt jött össze a 14? Tartósabb is volt közötte?
12/21 anonim válasza:
Milyen tartós? Max 4-5 éve élhet szexuális életet. XD
13/21 anonim válasza:
Ne tedd! Ezzel csak aláásnád a kapcsolatotok bizalmi részét. Ha mégis egy őszinteségi rohamodban elmondod, mondd azt hogy " de mind közül veled volt a legjobb" talán ezzel tompítod a dolgot.
14/21 anonim válasza:
Nem lettél volna köteles válaszolni. De Te hazudtál. Illendő lenne elnézést kérni
16/21 anonim válasza:
Exem is így kezdte, hazugsággal, mikor mondtam neki, hogy nem kell elmondani ő inkább hazudott, aztán kiderült az igazság és hát nem véletlen írtam, hogy az ex, ha hazudott egyszer, akkor többször is fog, enyém megtette :))
17/21 anonim válasza:
Nyugi kérdező, én is ugyanezt követtem el a napokban. Kb a negyedét hazudtam be. De a srác eleve úgy tette fel a kérdést, hogy “biztos nem kezdenek egy lánnyal aki x éves kora előtt már 5-nélkül több fiúval volt” aztán meg rákérdez. Hát így most miért legyek őszinte?
18/21 anonim válasza:
Ha megkéri a kezedet akkor mondd el neki feltétlenül. Ha meg csak dugopajtik vagytok akkor miért mondanád el? Nem oszt vagy szoroz!!
19/21 anonim válasza:
Amíg nem tartós ne valld be, de ha komoly kapcsolat lenne később, akkor már érdemes bevallani.
20/21 anonim válasza:
Inkábbmost mondd el, mint évek múlva vagy hazudj neki évekig. Mondd hogy féltél a reakciójától de nem akarsz hazudni és kész. Ha nem értékeli az őszinteséged akkor jobb is ha nem marad veled. Egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb, ne kezdj hazugságokkal. Lehet ő lesz életed szerelme te pedig évekig gyötrődhetsz hmi lett volna ha tudja az igazat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!