Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, interszexuális (hermafrodita) emberre nőként tekintenétek, ha akként élne és úgy is nézne ki?
Tételezzük fel, hogy a kívülről látható nemi szervei olyanok, amilyenek egy nőnek vannak, szóval nem műtétileg lett neki kialakítva vagina, hanem azzal együtt született, csak mondjuk herék vannak/voltak a petefészkei helyén, mert nem XX, nem is XY, hanem pl. XXY kromoszómával rendelkezik "gyárilag".
Csak azért kérdezem, mert ahogy észrevettem, az MTF-ek (férfiból nővé operáltak) megítélése nem túl pozitív errefelé, nem tudom, hogy az interszexekkel mi a helyzet.
'Én meg egy full átlagos nő vagyok XX kromoszómával...'
Ha ma megtanulhattunk valamit, akkor az az, hogy sosem lehetsz ebben biztos. :)
Szia!
Bár pasikhoz intézted a kérdést, ha nem probléma válaszolok.
Akként tekintek az emberekre ahogy ők tekintenek magukra. Ha az általad említett ember nőként tekint magára akkor én is nőként fogadom el.
A szexuális orientációt illetően meg szerintem felesleges azon kattogni hogy az emberekre ráerőltetni kívánt "...szexuális" címkének mi az előtagja. Amíg két ember boldog egymással és egymást boldoggá tudják tenni pusztán azzal hogy vannak egymásnak, akkor csak az számít igazán.
Ha pedig a kromoszómáidra vagy kíváncsi: [link]
Niki
16
Orulok, hogy valaki elfogadja a zebra identitasomat. :)
Szia
A mensit illetően, ha lehetne szívesen átvenném. Transzként az minden vágyam hogy a női lét minden részét magaménak tudjam, sajna ez szervi hiányosság miatt nem lehetséges.
Kedves 17-es zebra fiú, emberekről beszélünk, a trollkodásod itt nem ér sokat. De egy kérdés: Te egy gyalogos átkelő vagy, vagy a szavannán szaladgáló jószág? De azért poénnak jó volt ;P
Niki
Szia, Niki!
Nagyon örülök az érdeklődésednek. Egyelőre még nem döntöttem ebben a kérdésben, tehát valahol a kettő között. Köszönöm az elfogadást!
Üdv,
Zebra Fiú
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!