Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire szeretitek azt a pózt mikor az ágy szélen feküsztök misszionárius pózban a pasi pedig áll és úgy teszi be?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztaltam hogy úgy sokkal jobban érzem a lányt mivel én állok és sokkal jobban mélyebbre is tudok menni ,
2021. márc. 30. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
fikarCnyi
2021. márc. 30. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: kakaMarCi :-)

Úristen! :-)

2021. márc. 30. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Parancsolsz, kérlek?

Amúgy szívesen.

2021. márc. 30. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Imádom azt a pózt, felizgat ha mélyre beteszi. 21N
2021. márc. 30. 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, de vagy nagyon magas ágy kell hozzá, vagy nagyon hosszú farok...nincs olyan magas ágy a lakásban ahol kivitelezhető lenne.
2021. márc. 30. 14:15
 16/17 anonim ***** válasza:

15: nálunk sincs ilyen ágy.

Viszont a konyha sziget tökéletes magasságban van...

2021. márc. 30. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az ágyam fel van emelve olyan magasra, ha ráfekszik egy lány, akkor állva pont jó nekem. Szeretem így csinálni! sajnos most nincs kivel. Van sok más póz is amit szeretek, de a legjobban azokat amit a lányok is élveznek! Nekem az a fontos.
2021. márc. 30. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!