Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek a misszionárius pózt?
Én egy misszionárius vagyok, na jó nem csak simán férfi de nem nagyon szeretem azt a pózt mert kb végig plank tartásban kell tartanom magam (nyilván a térdem azért lent van) mert nem szeretnék rátehénkedni a nőre.
Egyrészt gondolom neki sem tetszene ha összenyomnám másrészt pedig a farkamat is nehezebb lenne úgy ki be tologatni, hogy rajta hasalok mint egy fóka.
Ti hogy vagytok ezzel?
Plank tartásban? [link]
Ez egy szabályos plank tartás, ami amúgy marha nehéz és szerintem semmi köze a misszionárius pózhoz:D
Oké, hogy nem akarsz ráhasalni a nőre (érthető), de azért ha lent van a lábad, lent van a kezed és a testedet sem ilyen egyenesen tartod, akkor nehéz elképzelnem, hogy annyira borzasztóan fárasztó legyen.
De tény, hogy nő vagyok, így teljesen nem tudom átérezni a problémád:D Nőként én speciel szeretem, mert látom a partnerem arcát, tudunk közben csókolózni és elég mélyre tud hatolni. Az eddigi partnereimnek nem okozott problémát a dolog, pedig volt közte olyan is, aki igen csak túlsúlyos volt.
Én szeretem ha érzem a páromat magamon, nem azt érzem, hogy rám tehénkedik ha rajtam van.
21/L
Fárasztó tud lenni, nem olyan mint a plank tartás de a kettő között van.
Ha nincs semmi tartás, akkor a nőnek nagyon lapos az egész mert a farizmon kívül semmi más nem mozog.
Ha a nőt átkarolják és úgy csinálják hogy ő élvezze, ahhoz támaszkodni kell, ahhoz kell a szufla.
Az egyik legbénább póz mind közül. Nekem legalábbis..
Olyan mint a lyukas zokni. Egyszerűen nem tudok rá mit mondani. Konzervatív szexpóz.
Én az olyan pózokat szeretem, amik akrobatikusabbak és amikben jobban/többet látok a nőből, nekem az örök kedvencem az amikor a konyhaasztalra fektetem, a combjait felhúzza és a talpait a mellkasomon pihenteti, közben látom az arcát, tudok cicizni és jó mélyen tudom tolni neki. De a misszionárius.. az nekem lufi, fárasztónak nem fárasztó, kb reggel 8-ig is tudnék benne dugni, de nem akarok.
Én mindig ráengedem a súlyom a nőre pedig 110 kilós vagyok. Ennyit simán kibír a női test. Még soha nem volt arra példa hogy bármelyik akárcsak arcmimikában, vagy mozdulatban bármivel is utalt volna rá h ez neki nem jó v kényelmetlen...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!