Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek a misszionárius pózt?
Én egy misszionárius vagyok, na jó nem csak simán férfi de nem nagyon szeretem azt a pózt mert kb végig plank tartásban kell tartanom magam (nyilván a térdem azért lent van) mert nem szeretnék rátehénkedni a nőre.
Egyrészt gondolom neki sem tetszene ha összenyomnám másrészt pedig a farkamat is nehezebb lenne úgy ki be tologatni, hogy rajta hasalok mint egy fóka.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ne aggódj, kérdező, ha majd arra kerül a sor, rájössz, hogy nem kell a plank tartás, viszont a legbensőségesebb pozíció, együtt az oldalfekvéses változatával.
Talán kitaláltad, a kedvencem.
Ne nekem írd, olvasd el a válaszokat elölről, attól megvilágosodik a dolog. Már nem volt ilyen kérdés hogy van-e aki ráhasal és van aki nem, mert az eddigiekből világos hogy igen, ezt már nem kell újra megfejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!