Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paroktol kérdeznék akik színezik a szexuális életüket egy harmadikkal . Mi alapjan választjátok ki a beugró személyt?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból ki akarnám próbálni hogy milyen harmadiknak lenni.
Elméletben tetszik és izgat a dolog, de kíváncsi vagyok hogy élőben is tetszene-e.
Békés
31f
2021. márc. 30. 12:09
1/8 anonim válasza:
Normális, ápolt, értelmes, intelligens, kinézetre is elfogadható legyen. Szimpla megérzés, szimpátia, nincs előre deklarált lista.
2/8 Meowka válasza:
Mi párom haverját választottuk elsőre, szimpátia meg nyilván a régi ismeretség miatt. Elsőre elment, de legközelebb inkább egy olyat fogok választani, aki be is jön nekem.
3/8 anonim válasza:
Nagyjából az első leírt mindent amit figyelembe szoktunk venni, meg hát sokat számít ha van közös ismerősünk, így azért hamarabb kialakulhat bizalom. De persze ez mondjuk hátrány is tud lenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Lányoknál nem fordult elő, hogy jobban kivantatok a harmadikat mint párotokat ,mert mondjuk az újdonság varázsa ,vagy egyszerűen csak jobb volt?
2021. márc. 30. 13:20
5/8 anonim válasza:
#4 előfordulhat ilyen, de általában a férfiak tartják egymás között a kapcsolatot a "kikacsintás" elkerülése érdekében. Egyébként aki másra vágyik az ne hármasozzon. A hármas nem a "leváltásról" szól hanem a színesítésről. Aki nem így vág bele ott zátonyra is fut az adott kapcsolat.
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy jartatok már ,hogy nagyon nem oda való partnert sikerült találni és kínos vége lett?
2021. márc. 30. 13:49
7/8 anonim válasza:
Megfognak téged is dugni, az tetszeni fog?
8/8 anonim válasza:
Ha férfiról van szó, akkor nem kívántam jobban, a helyzetet élveztem, nem a plusz egy főt. Olyat választunk, akit régóta ismerünk, tudjuk, hogy megbízható. Azokat kiszűrjük, akinek nincs barátnője és nem volt belátható időn belül sem és csak arra keresik az alkalmat, hogy mikor szexeljenek végre….. mert ott azért nincs garancia a normalitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!