Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nem
orálozik?
2021. márc. 30. 08:36
Pár hónapot adtam egy ilyen kapcsolatnak, de amikor kiderült, hogy ez nem csak egy múló hóbort, elváltak útjaink. Nekem ez fontos. És itt szeretném megjegyezni, főleg #7-es hozzászólónak, hogy a "nem kapja be" és "csak fekszik, mint egy fadarab", nem jár együtt. Az ominózus lány amúgy teljesen rendben volt, viszonylag színes szexuális fantáziával, hozzáállással csak valahogy pont ez neki nem ment.
2021. márc. 30. 08:57
9-10-es:
Igazából bennem is talán nagyobb ez a "nekem akkor jó, ha neki jó" érzés, de úgy vettem észre, hogy a páromnál is. Lehet, hogy nem vagyunk különlegesek, és minden szeretetteli, normálisan működő kapcsolatban így gondolkodnak?
Minden esetre az is jogos amit írtál a 10-es kommentben. Több barátnőm nem szeret szopni (pl. rossz tapasztalat, erős garatreflex, undor), és ők például hiába igyekeznek kompenzálni, sokszor érzik magukat nem elég jónak amiért NEM TUDNAK (nem pedig "nem akarnak", mert a szexualitásban a kettő két külön dolog) szopni, pedig kvázi már egy társasdalmi elvárás.
2021. márc. 30. 08:58
Igen persze, ez nem kizáró ok. Bevallom szeretem ha leszopnak de egy kicsit megalázónak tartom azért.
2021. márc. 30. 09:12
Aki bekapja azok kozul is 100 bol 70 szarul csinalja....
2021. márc. 30. 09:18
A ribik szopnak, a barátnőt babusgatni kell, mint egy műalkotást. Aki a barátnőjét egyszer is leszopatta az nem szereti a barátnőjét. Az megalázó. Mondjuk nekem nincs barátnőm és soha nem is volt. Mert nem értékelik a hozzám hasonló tisztességes és aranyos úriembereket. De megvárom az igazit. 50F.
2021. márc. 30. 09:28
Nem, mert az nem is szerelmes és még csak el sem fogad engem. Ugyanis nem csak a simára borotvált pofi vagyok én, hanem a szőrös segg és a meredező pénisz is a testem része. Pont úgy,mint az arcom
2021. márc. 30. 09:29
nekem éppenséggel nem fontos az orál (sosem izgatott különösebben), szóval önmagában nem baj
de ha szex terén szürke vagy szégyellős hozzáállással jár, akkor nem lenne hosszú életű a kapcsolat
2021. márc. 30. 11:31
2021. márc. 30. 11:44
Talán... de tény hogy a szexualitás és más téren többet kell "hoznia" mint úgymond az átlagnak. Egyébként volt olyan partnerem aki nem szeretett orálozni - viszont egy sorozatélvező tüzes szexdémon volt. S volt orált nem kedvelő barátnőm is - de egy ennivaló, édes kis tündér volt.
2021. márc. 30. 12:37
Kapcsolódó kérdések: