Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nem orálozik?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 07:49
1 2 3
 1/22 Lazy Lover ***** válasza:
57%
Nem
2021. márc. 30. 07:56
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
Tartósra biztos, nem
2021. márc. 30. 07:59
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Most nőként válaszolok:

Ha nem oráloznék, akkor nem bírnám elvárni a másiktól, hogy ő megtegye. A szex kölcsönös örömszerzés, és bár tudom, hogy néha jó ha jó a másiknak és nekünk az a jó, hogy neki jó... de az én fejemben mindig úgy van ez, hogy oda-vissza megy az orál.

De persze el tudok képzelni olyan szituációt, hogy undorodik valaki a pénisz bekapásától (én erre pl. akkor vagyok képtelen ha szőrös a here... annál undorítóbb szerintem nincs - de ezzel lesz aki vitatkozik), vagy egyből beindul a garatreflexxe, esetleg emiatt hány is. Ilyenkor szerintem a férfi dolga eldönteni, hogy ezt mennyire tudja tolerálni, és cserébe akar-e adni orált.

2021. márc. 30. 08:01
 4/22 anonim ***** válasza:
24%
Hosszútávra biztos nem, ha tetszene, akkor szexelnék vele párszor.
2021. márc. 30. 08:21
 5/22 anonim ***** válasza:
73%

Én össze jöttem.

Most már megy az is😜

2021. márc. 30. 08:22
 6/22 anonim ***** válasza:
45%
nem valószínű
2021. márc. 30. 08:27
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Max 1 patron. Hosszútáv a kölcsönösségen alapul és a "szétteszem a lábam .... lökjé" hozzáállás kevés. Harmónikus kapcsolathoz a jó (kölcsönös) szex alap. Én imádok nyalni .... de ha borul az egyensúly, és egyoldalúvá válik a szex (azaz az én "kapok" oldalamon nincs semmi .... vagy a "mé', há' hagytam magam" hozzáállásal maga a szex van odasorolva) akkor valahogy ..... másfelé kezdek érdeklődni.
2021. márc. 30. 08:29
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Össze, nem igénylen. De ha nem oldott ahhoz, akkor valószínűleg máshoz sem, lehet ilyen zárkozott az élet más területein és az már lehet hosszútávon túl sok lemondással járna.
2021. márc. 30. 08:33
 9/22 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen egyetértek a #3-assal, azzal a különbséggel, hogy én akkor is akarnék nyalni, ha ő nem akar szopni. Bennem az átlagtól kicsit erősebb szerintem ez a 'nekem akkor jó, ha neki jó' érzés, bár túl sok tapasztalatom nincs, mindig igy éreztem/gondoltam

22/f

2021. márc. 30. 08:34
 10/22 anonim ***** válasza:
70%
Hozzáteszem én nem találkoztam még ilyen nővel, az ágyban. De akiről hallottam az ilyen volt, hogy szégyellte magát folyton mindenért.
2021. márc. 30. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!