Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők volt hogy észre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők volt hogy észre vettétek hogy az öcsétek megnézi a feneketeket mit reagáltatok?

Figyelt kérdés

És ha nem volt ilyen mit tennél ha megtörténne?

Vagy ha nincs öcséd akkor is mit tennél?

Rendes válaszokat várok

És írjátok le hány évesek vagytok sokat segítene

2021. márc. 29. 21:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
uh fujj
2021. márc. 29. 22:00
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Megkérném, hogy mondja el a véleményét róla.
 3/18 A kérdező kommentje:
Mielött még egy ilyen komment van hogy fuj legtöbb öcs megszokta nézni a nővérét ha szép ez van ennyi
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
Francokat. Nekem jól néz ki a húgom, de egyszer nem néztem meg. Nem vagyok aberált, hogy a testvéremre begerjedjek.
2021. márc. 29. 22:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is megnézem a nővéremét titokban. Illetve a mostoha nővéremét is. Szerintem nincs ebben semmi amíg észre nem veszik.
2021. márc. 29. 22:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak mi vagyunk olyan aberráltak, hogy megnézzük egymás testét?

Nyilván nem meztelenül meg nem csorgó nyállal, de ruhán keresztül látjuk egymást és még szoktuk dicsérni, ha valaki fogyott/izmosodott meg, hogy jól áll rajta a ruha.

2021. márc. 29. 22:09
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 na erröl van szó bár ez nem aberráltság
2021. márc. 29. 22:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoktuk egymást látni, nem igazan zavar.
2021. márc. 29. 22:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, tudom, hogy nem ezt jelenti, de itt mindenki azt írja, hogy senki sem nézi meg a testvérét, a mi családunk nem ilyen. Őszintén, egy rakás bambula vagyunk😅 Én nem is annyira, általában csak 1-2 mp-re nézek rá emberekre, csak akkor hosszabban, ha beszélek, de a többiek ilyen fejforgatósan néznek meg, ha háttal vagy, biztos lehetsz benne, hogy a seggedet/hajadat/lábaidat fixálják a szemükkel😂
2021. márc. 29. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Szoktuk egymást látni meztelenül is, de egyikőnk sem néz úgy a masikra
2021. márc. 29. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!