Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok köztetek akad olyan gyakorin aki kapott a másik nem részéről valaha intim fotót és az tetszett is neki, vagy mindenki elítéli az ilyen pasikat?
Konkrétan annyit kaptam hogy már nem tudok a farok képekre felizgulni. Csak a való életben lévő dolgokra
18L
13, de mit gondolsz mi lehet az oka, hogy ennyit küldenek?vagy csak annyi kell, hogy “18L”?? Felizgulni?mert volt amelyikre tudtàl?
Az nem baj, nem?elvégre az az igazi :)
Régebben annyit kaptam, hogy a végén már csak rá néztem és legyintettem, hogy na már megint 😂
Szörnyen unalmas, főleg mikor a férfiak azt hiszik, hogy ezzel hú de nagyon letudnak venni a lábamról...
Az elején tizenévesen volt ami tetszett amikor még minden újdonság volt számomra.
Hálistennek már nem kapok ilyeneket de el is kerülöm az ilyen primitív suttyókat.
28/N
Igen, volt egy férfi akivel sokat beszélgettünk, láttam róla ruhás képet is, nagyon vonzó volt, aztán később küldött intimebb képet. Tetszett igen.
Viszont kéretlenül ismeretlenektől nem szeretek kapni és aki eddig így küldött le is tiltottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!