Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti képesek vagytok egymás után kétszer is elmmenni?
NEM KÉREK PRIVIT.
Ezt úgy értem, hogy szex közben elmentek majd ismét folytatódik a szex és megint elmentek. Elvileg a fiúk nem képesek erre vagy ez tévhit?
Mert a lányokról tudom, hogy képesek többször is elmenni egymás után.
Pl. én is.
De megismétlem nem kérek privit és pasit sem, se szexkapcsolatot, köszi!
Kétszer, ha nagyon kívánom, háromszor el tudok élvezni egymásután (megszakítás nélkül, teljesen megmaradt erekcióval), nem, nincs 20 centis farkam, a rekord 6 ejakuláció volt, orálnál.
Nem reszelek órákig a kámaszutra pózaival körbetáncolva az ágyon, nem vagyok milliomos, sem izomkolosszus.
Egy biológiai tulajdonság ez, ami valakinek megvan, valakinek nincs, függetlenül attól, hogy mit hiszel el. Nekem megvan.
Köszönöm. Elhiszem, hogy valakinek nincs és azt is, hogy valakinek megy szünet nélkül megint.
Páromnak nem megy, de ez nem baj, csak akkor rossz, mikor nekem még nem sikerült elélveznem és már csak egy kicsi idő kellene nekem és olyankor jó lenne, ha megint szeretné csinálni.
Vagy ha sokáig nem találkozunk és orgazmus után még egyszer képes lennék csinálni és megint jó lenne elmenni, de ugye mondja, hogy nem sajnos bármennyire is kíván, tetszek neki és szeret.
Köszi a válaszokat, csak szimplán kíváncsi voltam!😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!