Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok voltatok extrém kövér lánnyal?
Milyen volt? Hogyan ismerkedtetek meg? Nem tartottátok cikinek? És volt aki titokban csinálta?
itt ilyen minimum 100 kg-s csajokra gondolok.
Biztos,hogy a kövér nők hálásabbak,odaadóbbak.
A 192 kg-os exemnek is voltak problémái,ő is a lépcsőzést bírta nehezen.
Sétálni sokat tudott,házi munkával sem volt gondja. Sőt nyáron szoktunk úszni is,jól bírta.
De csak olyan helyre volt hajlandó menni,ahol kevés ember volt.
Hiába mondtam neki,hogy engem nem zavar,ha megnéznek bennünket,vagy beszólnak.Szégyellte a testét,hiába tartottam én szépnek,szexisnek.
21
Nálunk ez volt a nagy előny, hogy ő nem szégyellte egyáltalán a testét, sőt, szerette magát. Bár nem vertük nagy dobra a kapcsolatunkat, de voltunk pár helyen együtt, pl strandolni is kétszer, nem volt frusztrált egyáltalán a teste miatt, ez nagyon tetszett. Pl nyáron is simán mutatkozott úgy pólóban, hogy alul kilógott a hasa. Tartjuk is a kapcsolatot azóta is, látványosan hízott még azóta, és nem zavarja. Az viszont engem zavar, hogy nem is dolgozik, mert a napi rutin is nehezére esik, és ezt elnézik neki, eltartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!