Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok voltatok extrém kövér lánnyal?
Milyen volt? Hogyan ismerkedtetek meg? Nem tartottátok cikinek? És volt aki titokban csinálta?
itt ilyen minimum 100 kg-s csajokra gondolok.
1x voltam egy 17eves 160cm 100kilos lányal. +-5kg.
Eléggé élvezetes volt.
18f. (tavaly volt)
Én több extrém kövér nővel voltam együtt. Csodálatos velük a szex,imádom őket.A legnagyobb 192 kg-os volt,s egyáltalán nem szégyelltem.Az sem zavart,hogy néha beszóltak nekünk,mert kétszer akkora volt mint én.
Én sovány nővel már le sem feküdnék!
17es
Te mit tapasztaltál, tudtak azért ők is mozogni szex közben, vagy már mindent te kellett csinálj?
13as vagyok
Én is ezt tapasztaltam. Őt is már korlátozta a súlya és az alkata a mozgásban, de mégis nagyon odaadó volt, engedett mindent, így élvezetes volt. Jobban zavart az, hogy már egy laza séta is sok volt neki, vagy hogy mikor fel kellett lépcsőzzön hozzám az első emeletre, ki kellett fújja magát utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!