Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képet kért, aztán nem válaszol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képet kért, aztán nem válaszol?

Figyelt kérdés
Csak az lehet az oka, hogy nem tetszem neki?
2021. márc. 28. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

általában férfiak küldenek képet válaszként legalábbis belém szorult ennyi becsület.

más kérdés, hogy ugye nem netről szedtél egy képet és küldted el neki ?

2021. márc. 28. 19:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem, az én képem volt, nem erotikus
2021. márc. 28. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg igen, és inkább nem válaszolt mert nem akar megsérteni.
2021. márc. 28. 19:33
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

Küldj egyet. Válaszolok.

Lehet,hogy nem tetszettél neki.

2021. márc. 28. 20:03
 15/19 A kérdező kommentje:

És ha elküldöm neked is, abból ez, hogy derül ki?😂

2021. márc. 28. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Csak kíváncsiság, de ha úgy van én is megnéznélek
2021. márc. 28. 20:30
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Üdvözlet a net világában ahol a túloldalon lévők 90-95%-a ghostingol, vagy csak chatizélni akar, meg vagy 50 különböző okból lelécelhet. Mit rugózol egyen aki nem válaszol? Az ő baja, foglalkozz azokkal akik nem kamusok.
2021. márc. 28. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha arctalanul beszélgettetek, és egy kép hatására ignorálva lettél, akkor valószínüleg nem erre számított és nem jösz be neki.

Bocsi, de ez az igazság, lépj túl rajta, másnak majd te leszel az igazi. Ne vegye el a kedved később se "megmutatni magad"

Egyébként eszembe jutott egy én régebbi esetem, beszélgettem egy lánnyal, mondhatni elég hosszu ideje, nekem volt kint képem skypeon, neki nem, egy idő után céloztam rá, hogy nincs kint képe, meg én is kiváncsi lennék rá, de figyelmenkívül hagyta és elterelte témát.

Ez nem vette kedvem egyből, továbbra is tartottuk a kapcsolatot, s adódott egy lehetőség, hogy találkozunk (nem laktunk közel egymáshoz). De ezzel sem élt, majd ezekután nem kerestem többé, és ő sem engem.

2021. márc. 28. 20:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy tényleg csak nem ért rá éppen.
2021. márc. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!