Küldtem képet, de miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval, akinek elküldtem egy képet magamról, hogy tudja milyen vagyok. Azóta nem válaszol. Megígérte, hogy mond rá valamit, de nem tette. Miért ilyen bunkó valaki? Legalább annyit írna, hogy nem tetszik neki ha úgy van, de ezt a szó nélküli lelépést kifejezetten sértőnek találom.
Veletek is előfordult már ilyen?
2016. febr. 2. 16:41
1/11 anonim válasza:
Igen. Én fiú vagyok és volt már velem is. Nagyon nem esett jól.
2/11 A kérdező kommentje:
Neked utólag megmondta az illető, hogy mi baja van?
2016. febr. 2. 16:47
3/11 anonim válasza:
Nem, semmit. Azóta sem írt, a képet elküldtem, nem is reagált rá csak eltűnt.. Nem értem én sem mire jó ez
4/11 A kérdező kommentje:
Pedig helyesnek mondanak általában, szóval ha neki mégse tetszik, akkor szólhatna nem?
2016. febr. 2. 16:54
5/11 anonim válasza:
küld el nekem a képet aztán megmondom, hogy van e valami baj veled.
6/11 anonim válasza:
Igen, sokkal tisztességesebb lenne ha elmondaná hogy nem tetszik neki, vagy ha bármi gondja van vele. Nem csak így eltűnni..
7/11 anonim válasza:
Mikor itt a neten küldtem képet, majd kaptam aztán kifejtettem a véleményem és külön kértem, hogy fejtse ki ő is akkor elküldtek a...
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta kaptam választ, csak nem volt nete. Jól rám ijesztett. Tudjátok, szerintem az a legtisztességesebb, hogy ha valaki nem is tetszik, akkor megmondjátok neki azt is, hogy tudjon rajta változtatni. Ha tud egyáltalán. Csak ez a szó nélküli lelépés elgondolkodtatja az embert, hogy vajon ilyen furcsának, csúnyának látják őt? És akkor elkezded keresni magadon a hibát, a képet vagy ötvenszer megnézed, hogy nincs-e rajta rumli a háttérben...stb. Aztán kétségek közt maradsz. Az sokkal jobb, ha megmondják ha pl.nem tetszik az állad, a füled vagy valami, mert ezzel az infóval is lehet kezdeni valamit. Szerintem.
2016. febr. 2. 17:14
9/11 anonim válasza:
Szerintem is, teljesen egyetértek veled!
És örülök hogy végül kaptál választ:)
10/11 anonim válasza:
Nem kell megindokolni. Elég annyi, hogy nem tetszel. Áll meg fül... mit kezdesz ezzel az infóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!