Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül rossz csajnak küldtem el a képet a farkamról. Mit szólhat hozzá?
Figyelt kérdés
Egy lány barátomnak akartam, de elkapkodtam a címzett kiválasztását és félre sikerült.2015. okt. 8. 17:54
1/12 anonim válasza:
Az ciki :D Nagyon remélem, hogy nem találkozol személyesen az illetővel...
2/12 anonim válasza:
Hat az szivas..:D
Hat azt gondolhatja "mi a jo eget akar ez?!" vagy "fuj vadbarom meg akar fektetni" vagy "na ez meg mi? Lehet felrenyomott rakerdezek"
3/12 anonim válasza:
Ha nem anyád az, akkor maximum csak meglepődik.
(Habár én csak élőben szoktam mutogatni :D )
4/12 anonim válasza:
Ha teccik neki meg olyan a csaj akkor jol jársz mer igy két legyet ütsz egy csapásra.
Kettőt dughacc meg
5/12 anonim válasza:
Pfuj!!! >:( nagyon ideges lesz! Barmennyire is azt a valaszt vartad, hogy felizgul ra, es masztizni fog--> NEM hanem undoritonak tartja majd es lottek a baratsagotoknak
6/12 anonim válasza:
Remélem leb*sz téged, és tanulsz a hibádból!
7/12 anonim válasza:
Mondd, hogy vírusos a géped és mindenkinek elküldött egy farkat, úgy hogy ne nyissa meg.
8/12 anonim válasza:
Írd, hogy feltörték a profilod és nem te küldted.
9/12 anonim válasza:
#8 és mondaná..."hmm de kár pedig fantáziálgattam" na akkor viszont gázos lenne a feltöréses story-t visszavonni :)
10/12 anonim válasza:
ha van kedved küldd el nekem is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!