Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek attól zsarnok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek attól zsarnok a fiú, ha mindenképpen szeretné, ha leszopná a partnere?

Figyelt kérdés

Vagy ez normális a fiúknál, hogy ennyire szeretnék, ha leszopnák őket, meg ettől indulnak be úgy igazán?

Vagy arról mit gondoltok, hogy ha fontosabb nekik, hogy ők le legyenek szopva, annál, hogy ők kinyalják a lányt? Mármint, nemrég összejöttem egy sráccal, még nem voltunk együtt, tök rendes, meg jófej, normális, de akárhányszor szóba kerül a szex, ő elmondja, hogy szereti, ha leszopják, nyalni is szeret, de azt jobban szereti, ha leszopják. Tehát ebből nekem az jön le, hogy magát előrébb helyezi a lánynál. Mondta ugyan, hogy szeret nyalni, és szokott is, de azt sokkal jobban szereti, ha őt kényeztetik. Ez normális, ha egy srác jobban szeret a szexben kapni, mint adni?

19L vagyok, az előző fiúm jobban szerette, ha nekem örömet okozhat, az én kielégítésemet előrébb helyezte a sajátjánál. Ezért nem tudom, hogy mi a normális, ha adni szeretnek a srácok, vagy ha kapni?

2021. márc. 27. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%

Én is jobban szeretek leülni a fotelba és szopatni a párom... mindig nyalom ha szeretné, de persze hogy kellemesebb ha nekem okoznak örömöt.

Tudod milyen fárasztó tud lenni a nyalás 10 perc után ? :D

Az Neked élvezet, nekem munka. Azért teszem hogy Neked jó legyen, de az nekem munka

2021. márc. 27. 21:23
 12/14 A kérdező kommentje:
11, miért a szopás nem fárasztó egy idő után? :D
2021. márc. 27. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:

De igen, de a párom is azt szereti hogy szétdobja a lábát és nyaljam ki :D

Nekem kell noszogatni hogy kicsit foglalkozzon már velem

11-es voltam

2021. márc. 27. 21:29
 14/14 A kérdező kommentje:

8, de tőlem is kérdezi, hogy én mit szeretnék, meg nekem hogyan jó.

9, pont ez a baj, hogy a saját maga kielégülése fontosabb. De azt mondja, hogy ő addig nyalna engem, míg el nem élvezek, tehát az is az érdeke, hogy engem kielégítsen, de fontosabb neki az, hogy ő is mindenképpen kielégüljön, és ő is mindenképpen kapjon szopást, ha ő nyal engem.

2021. márc. 27. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!